Γιατί ένας Κύβος του Ρούμπικ είναι το πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά

Η εορταστική περίοδος βρίσκεται ξανά προ των πυλών. Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα κοσμούν ήδη τα σπίτια των περισσότερων οικογενειών, οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα στέκονται λαχταριστά στις βιτρίνες των φούρνων και οι δρόμοι στολισμένοι ενισχύουν το εορταστικό κλίμα τις νύχτες.

Μέσα, λοιπόν, στην γενικότερη «τρέλα» των γιορτών, αναδύεται και το προαιώνιο ερώτημα κάθε γονέα: «Τι δώρο να αγοράσω φέτος τα Χριστούγεννα στο παιδί μου;».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το συγκεκριμένο δίλημμα αναμένεται να ταλαιπωρήσει κάθε γονέα, ο οποίος ψάχνει για το παιδί του μια συναρπαστική επιλογή. Μια επιλογή που να είναι διασκεδαστική και συνάμα ενδιαφέρουσα, κινούμενη στα όρια του μπάτζετ που έχει θέσει ο καθένας για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια του.

Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα, σας δίνεται μέσω του Cubestore.gr η δυνατότητα να αγοράσετε έναν κύβο του Ρούμπικ στο παιδί σας, προσφέροντάς του με αυτόν τον τρόπο ένα δώρο ξεχωριστό, που να συνδυάζει τη ψυχαγωγία με τη δημιουργικότητα και την διεύρυνση των ικανοτήτων του.

Στο Cubestore.gr, το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για το Speedcubing, μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ δεκάδων κύβων και τρισδιάστατων παζλ, προερχόμενα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Στην ιστοσελίδα του καταστήματος θα βρείτε Speedcubes, με εγκατεστημένους μαγνήτες και σύγχρονη σχεδίαση, ώστε να διασφαλίζεται μια απολαυστική εμπειρία κατά την ενασχόληση μαζί τους.

Τα υψηλά στάνταρ ποιότητας των συγκεκριμένων παζλ είναι σαφώς ασύγκριτα με τους απλούς κύβους που συναντάει κανείς στα «παιχνιδάδικα», καθιστώντας τα ένα πραγματικά μοναδικό δώρο και μία ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Χιλιάδες παιδιά σε όλοι την Ελλάδα έχουν ήδη αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια το άθλημα που ακούει στο όνομα «Speedcubing» και περιλαμβάνει την ανταγωνιστική επίλυση του κύβου και διαφόρων τρισδιάστατων παζλ.

Με την συμβολή του Cubestore.gr, όλος και περισσότερος κόσμος έχει έρθει σε επαφή με την συγκεκριμένη ασχολία, με την απήχηση στις νεαρές ηλικίες να είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Έτσι, έχει τον τελευταίο χρόνο ξεκινήσει στον ελλαδικό χώρο η διοργάνωση επίσημων τουρνουά για όλους τους θιασώτες του κύβου. Υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (World Cube Association), το Cubestore.gr συντέλεσε τον Οκτώβριο στη διοργάνωση του πρώτου ελληνικού τουρνουά Speedcubing των τελευταίων χρόνων, με το event να σημειώνει χαρακτηριστική επιτυχία.

Οι προσπάθειες για τη προώθηση αυτού του μαγευτικού αθλήματος δεν σταματάνε εκεί, καθώς το Speedcubing συνεχίζει να ανθίζει μέσα από τη διενέργεια νέων τουρνουά και μαθητικών διαγωνισμών, ενώ το Cubestore.gr βρίσκεται στο πλευρό της διαρκώς αυξανόμενης «κυβιστικής» κοινότητας, φροντίζοντας να της παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό κύβων και αξεσουάρ ώστε να εξασκήσει το μεράκι της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επομένως, η αγορά ενός speedcube έρχεται τις φετινές γιορτές να προσφέρει μια επιλογή δώρου που θα διεγείρει πνευματικά το παιδί, βάζοντας το στη διαδικασία να εξασκηθεί πάνω στην επίλυση του κύβου. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί θα κληθεί να βελτιώσει την δεξιοτεχνία των χεριών και τη μνήμη του, βιώνοντας ταυτόχρονα αμέτρητες ώρες γνήσιας διασκέδασης.

Κύβοι υψηλής σχεδίασης και αισθητικής περιμένουν να τους κάνετε δικούς σας

Η ευρεία γκάμα των Speedcubes του Cubestore.gr σας επιτρέπει να διαλέξετε το παζλ που ταιριάζει στα δικά σας «θέλω», καθώς διατίθενται παζλ προσαρμοσμένα για το γούστο και το πορτοφόλι του καθενός.

Οι κύβοι δεν περιορίζονται στην τυπική 3X3 διάσταση αλλά διαφέρουν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Έτσι, τα φετινά Χριστούγεννα, ο Άγιος Βασίλης φέρνει μια νέα παρέα στο γιορτινό τραπέζι, μιας και ο κύβος θα αποτελεί αναμφίβολα τη διαρκή συντροφιά του παιδιού σας.

Τα παζλ σε σχήμα πυραμίδας είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στα παιδιά. Αναζητήστε στο Cubestore.gr παζλ που να ξεφεύγουν από το παραδοσιακό κυβικό σχήμα

Τόσο στα Χριστουγεννιάτικα οικογενειακά βράδια γύρω από το τζάκι όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου έτους, το οποίο βρίσκεται πλέον στο κατώφλι μας.

Χαρούμενα Χριστούγεννα με έναν κύβο από το Cubestore.gr!