Γιορτή της Μητέρας: Ραγίζει καρδιές με την ανάρτησή της η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας που έχασε πρόσφατα το μωράκι της

Τη Γιορτή της Μητέρας γιορτάζουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο σήμερα. Αυτή η μέρα όμως, είναι αγκάθι για όσες δεν κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους και απέβαλαν.

Σε αυτές τις γυναίκες ανήκει και η κόρη της Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη, που στις 21 Απριλίου έχασε το μωρό που κυοφορούσε, στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Στις μανούλες που τα παιδιά τους, τις επισκέφτηκαν για λίγο» γράφει μεταξύ άλλων

Με αφορμή την χθεσινή γιορτή, η Ήρα Κατσαντώνη έκανε μία νέα ανάρτηση με φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν ακόμη έγκυος. Στη λεζάντα έγραψε:

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους, τις επισκέφτηκαν για λίγο, στις μανούλες που υιοθέτησαν τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν μανουλες. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλες!».

Η αποβολή στον 8ο μήνα και η συγκινητική ανάρτηση

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και ένα συνταρακτικό κείμενο, η Ήρα Κατσαντώνη έκανε γνωστό πριν μια εβδομάδα ότι το μωράκι της, δεν τα κατάφερε. Μέσα στη θλίψη της για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της, όμως, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.

«21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή.

8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε..

Ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου.

Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!» έγραψε η κόρη της Ελπίδας.

Διαβάστε επίσης:

Παραλίγο τραγωδία με 16χρονη σε παιδική χαρά στη Νάξο – Έπεσε στο κεφάλι της ξύλινη κολώνα

“Σάρωσαν” τα Ελληνόπουλα στην 40η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα με 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια

«Ενθύμιον» για την επιστήμονα μητέρα μου στον ΙΑΝΟ της Αθήνας