Αρχική InfoTeens Νέα Γνωρίστε τα 3 Ελληνόπουλα που διακρίθηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist

Γνωρίστε τα 3 Ελληνόπουλα που διακρίθηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist

Ιδιαίτερα σημαντική διάκριση σημείωσε η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Microsoft Office Specialist, που διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στο Ορλάντο των ΗΠΑ. Η 16χρονη Καβαλιώτισσα μαθήτρια, Έφη Ζιώτα, κατάφερε να καταλάβει τη 10η θέση παγκοσμίως και την 3η θέση στην Ευρώπη, μεταξύ ενός εκατομμυρίου παιδιών που συμμετείχαν σε όλες τις προκριματικές φάσεις του διαγωνισμού.

Η ελληνική συμμετοχή κατάφερε να κερδίσει συνολικά 3 θέσεις στην παγκόσμια δεκάδα. Η 16χρονη Έφη Ζιώτα, από την Καβάλα, κατετάγη 10η Παγκοσμίως και 3η στην Ευρώπη στο Microsoft PowerPoint 2013. Ο 14χρονος Παναγιώτης Νικολόπουλος, από την Αθήνα, κατετάγη 10ος Παγκοσμίως και 4ος στην Ευρώπη στο Microsoft Word 2013. Ο 15χρονος Αναστάσιος Μελάς, από τη Σπάρτη, κατετάγη 8ος Παγκοσμίως και 2ος στην Ευρώπη στο Microsoft Excel 2013.

Οι επιτυχίες αυτές που σημείωσαν οι Έλληνες πρωταθλητές αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα αν υπολογίσει κανείς ότι στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι συμμετοχές ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, και οι υποψήφιοι ηλικίας 13-22 ετών κατάγονται από 116 χώρες.

Στον φετινό παγκόσμιο τελικό συμμετείχαν οι 152 Εθνικοί Πρωταθλητές που ανακηρύχθηκαν από τα αντίστοιχα Εθνικά Πρωταθλήματα.  Ο επόμενος παγκόσμιος διαγωνισμός θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2019 στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού πατώντας εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.