Αρχική Εκδηλώσεις Γονείς και παιδιά θα ξεφυλλίσουν το παραμύθι "Νότια" και παίξουν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (20/5)

Γονείς και παιδιά θα ξεφυλλίσουν το παραμύθι "Νότια" και παίξουν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (20/5)

Οι εκδόσεις Φουρφούρι και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μας προσκαλούν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Τα άγρια ζώα δεν είναι κατοικίδια" με αφορμή το βιβλίο "Νότια" του Ντάνιελ Ντάνκαν, την Κυριακή 20 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στον χώρο του Πάρκου.

Μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουμε σε θάλασσες του βορρά αλλά και του νότου, ακολουθώντας την πορεία ενός αξιοθαύμαστου αποδημητικού πουλιού, του αρκτικού γλαρονιού. Σε αυτό το ταξίδι επίσης, θα γίνουμε μάρτυρες της γέννησης μιας εξ' ίσου αξιοθαύμαστης φιλίας. Παίρνοντας έμπνευση από την ιστορία, θα παίξουμε παρέα στον καταπράσινο κήπο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου! Το πρόγραμμα συντονίζει η Χαρά Κατσαρή, εκπαιδευτικός και συγγραφέας.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο:

Στις παγωμένες θάλασσες ένας ψαράς θα βρει:
• Έναν καινούριο φίλο
• Μια απροσδόκητη περιπέτεια
• Τον δρόμο για το σπίτι

Μια τρυφερή ιστορία που εξοικειώνει τα παιδιά με έννοιες όπως η συμπόνια, η αφοσίωση, η φροντίδα, η δοτικότητα αλλά και ο αποχωρισμός, και δημιουργεί τις βάσεις για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους και τις μελλοντικές τους σχέσεις ζωής.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν μαζί με το εισιτήριο στο Πάρκο.

Για παιδιά 3-8 ετών

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο,

Σπάτα,

210.66.34.724


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.