Γυναίκα βρήκε το πιο εύκολο κόλπο για να απομακρύνει τους επίμονους λεκέδες από τα πλαστικά μπολ (video)

Μία γυναίκα αποκάλυψε πόσο εύκολο είναι να απομακρύνεις από τα πλαστικά σκεύη τους επίμονους λεκέδες από το φαγητό.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να καθαρίσεις ένα πλαστικό σκεύος στο οποίο είχες αποθηκεύσει φαγητό και το είχες βάλει στο ψυγείο. Ειδικά, αν αυτό το φαγητό είχε κόκκινη σάλτσα.

Η μέθοδος που ακολουθούμε οι περισσότεροι μέχρι σήμερα είναι το ζεστό νερό και το τρίψιμο με το σφουγγάρι ή το πλύσιμο στο πλυντήριο (αν έχουμε και αν το σκεύος το επιτρέπει). Δυστυχώς, όμως, ακόμα και έτσι πολλές φορές τα πλαστικά μπολ φαγητού δεν καθάριζαν πλήρως.

Η Adi Kempler μοιράστηκε ένα video στη δημοφιλή εφαρμογή Tik Tok, στο οποίο αποκαλύπτει ένα γρήγορο και αποτελεσματικό κόλπο καθαρισμού των πλαστικών σκευών.

“Συνήθως δεν ποστάρω video εδώ, αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτό κόλπο καθαρισμού των επίμονων λεκέδων στα πλαστικά σκεύη. Έσωσε πολλά τάπερ μου. Δοκιμάστε το!”, έγραψε η γυναίκα στο post της.

Ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι κόβει ένα κομμάτι χαρτί και το βάζει μέσα στο μπολ. Πριν από αυτό έχει ρίξει λίγο υγρό πιάτων μέσα και ζεστό νερό. Στη συνέχεια κλείνει το καπάκι και κουνά πολύ δυνατά το μπολ για λίγα λεπτά! Έτοιμο!

Δείτε το viral video της γυναίκας που έχει κερδίσει χιλιάδες σχόλια και likes στη δημοφιλή εφαρμογή.

@adikemplerThis hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

♬ original sound – adikempler