Αρχική Νέα H Inventor δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για ακόμα μια φορά

H Inventor δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για ακόμα μια φορά

Η Inventor, πιστή στον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, βρέθηκε για ακόμα μια φορά δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στήριξε το τουρνουά μπόουλινγκ, που πραγματοποιήθηκε ειδικά για τα παιδιά από τα σπίτια του Οργανισμού, για 6η χρονιά, με την πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου ΑΣΜ Φοίνικα.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου, αθλητές και φίλοι του συλλόγου βρέθηκαν στο Sporting II στο Νέο Κόσμο με σκοπό την ευαισθητοποίηση για το σημαντικό έργο του «Χαμόγελου του παιδιού». Εκεί βρέθηκε και η Inventor, η οποία ως μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, δώρισε τα t-shirts που φορούσαν οι συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά από τα σπίτια του Χαμόγελου, έπαιξαν και απόλαυσαν φαγητό παρέα με τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους, ενώ o ΑΣΜ Φοίνικας προσέφερε σε όλα τα παιδιά από το «Χαμόγελο» τη δυνατότητα περαιτέρω ενασχόλησης και εξοικείωσης με το άθλημα, παίρνοντας μέρος σε δωρεάν μαθήματα στην έδρα του συλλόγου. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι διοργανωτές μοίρασαν δώρα και απένειμαν μετάλλια στους νικητές!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter