H νέα ανάρτηση της μαμάς των 3 κοριτσιών που “έφυγαν” αιφνίδια μέσα σε 3 χρόνια, συγκλονίζει

H νέα ανάρτηση της μαμάς των 3 κοριτσιών που έφυγαν αιφνίδια μέσα σε 3 χρόνια, συγκλονίζει

Η θλίψη και ο πόνος για την απώλεια των 3 αγγελουδιών τους που”‘έφυγαν” τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή σε διάστημα μόλις 3 ετών έχουν απλώσει το πέπλο τους πάνω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Συγκλονισμένη η Πάτρα από την απώλεια της 9χρονης Τζωρτζίνας - Γιατί "έφυγαν" και τα 3 παιδιά - Οι εκτιμήσεις των γιατρών

Oι γονείς παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, οι χαροκαμένοι γονείς της 9χρονης Τζωρτζίνας, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 7 μηνών Ίριδας κάνουν κουράγιο και προσπαθούν να αντέξουν τα αλεπάλληλα χτυπήματα της μοίρας. Στο πλευρό τους στέκεται από την πρώτη στιγμή όλη η τοπική κοινωνία που αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε την οικογένεια. Και το συγκλονιστικότερο όλων, δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς ευθύνεται και τα αγγελούδια “έφυγαν” τόσο απρόσμενα από τη ζωή.

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις της μαμάς για τα αγγελούδια της

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της πρωτότοκης 9χρονης Τζωρτζίνας η μαμά Ρούλα μάζεψε τα “κομμάτια” της και ανήρτησε μια συγκλονιστική φωτογραφία με την 9χρονη και έστειλε ένα μήνυμα καρδιάς στα αγγελούδια της που είναι πια μαζί στον ουρανό.

«Σας γέννησα, σας έδωσα ζωή! Ομως σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε τη αγκαλιά μου άδεια! Ησουν το στήριγμά μου, ο λόγος που γελούσα, ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω! Ησουν μαχήτρια μέχρι τελευταία στιγμή, γελούσες, μας κοίταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου συνεχίστε εγώ είμαι εδώ παλεύω! Καλό ταξίδι μιτσιμπονάκι μου!!! Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου! Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ! Σας αγαπάω και τις τρεις!».

Η επόμενη κίνησή της ήταν να αλλάξει την κεντρική φωτογραφία της σελίδας της στο facebook και να βάλει μια φωτογραφία όπου είναι μαζί τα 3 αγγελούδια της.

Έρευνα για τους θανάτους των τριών αδελφών

Η οικογένεια βρίσκεται σε αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας μια και η ιατροδικαστική έρευνα δεν προσδιόρισε αιτία θανάτου. Να θυμίσουμε ότι η Μαλένα, αν και είχε λευχαιμία, πήγαινε πολύ καλά, όμως πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Ωστόσο η ηπατική ανεπάρκεια κατά τους ιατροδικαστές δεν είναι αιτία θανάτου και μάλιστα γι’ αυτό η οικογένεια είχε τότε προσφύγει δικαστικά για να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Στην περίπτωση της Ιριδας, αιτία θανάτου ήταν αγενεσία φλεβοκόμου, μία σοβαρή καρδιακή νόσος! Η Τζωρτζίνα είχε κάνει συνολικά 3 ανακοπές καρδιάς, μάλιστα την περασμένη άνοιξη είχε νοσηλευθεί στη ΜΕΘ και τελικά είχε βγει νικήτρια χάρη στις έντονες προσπάθειες των γιατρών υπό τον γνωστό επιστήμονα και διευθυντή της μονάδας Ανδρέα Ηλιάδη. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί πως σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει η ίδια η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου στην «Πελοπόννησο» από την έρευνα που μέχρι σήμερα έχει γίνει δεν διαφαίνεται πουθενά γονιδιακό πρόβλημα.

Οπότε αναμένεται και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας αλλά και η εξέταση των «ιστορικών» από τα νοσοκομεία απ’ όπου είχε περάσει η 9χρονη, ώστε να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα για τον θάνατό της. Ήδη υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Πάτρας και Αθήνας καθώς όπως είναι γνωστό η ιατροδικαστική διερεύνηση στο κορμάκι της Τζωρτζίνας έγινε στην Αθήνα μια και σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας έχασε τη μάχη η μικρή.

Διαβάστε επίσης:

“3 χρόνια πέρασαν που δεν άκουσα τη φωνή και δεν ένιωσα το χάδι σου”: Μαμά 6χρονης Εύχαρις που “έφυγε” από Η1Ν1

Να δίνω στο παιδί μου βιταμίνη D ως πρόληψη κατά του κορωνοϊού; Η Δρ. Άννα Παρδάλη απαντά στο Infokids

Απίθανο video: «Κατεργάρης» παπαγάλος κλέβει την κάμερα οικογένειας και… καταγράφει την πτήση του!