Απίθανο video: «Κατεργάρης» παπαγάλος κλέβει την κάμερα οικογένειας και… καταγράφει την πτήση του!

Απίθανο video: «Κατεργάρης» παπαγάλος κλέβει την κάμερα οικογένειας και... καταγράφει την πτήση του!

Ενα εκπληκτικό βίντεο κατέγραψε μια κάμερα GoPro στη Νέα Ζηλανδία, χωρίς μάλιστα να το επιδιώξει ο κάτοχός της.

Πρωταγωνιστής ένας…  «κατεργάρης» παπαγάλος, που άρπαξε από το τραπέζι ενός σπιτιού στην εξοχή την κάμερα που βρισκόταν σε λειτουργία κινηματογράφησε την πτήση του!

Πρόκειται για τον παπαγάλο Kea, που ζει σε μεγάλο υψόμετρο στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας. Το περιστατικό συνέβη στο εθνικό πάρκο Φιόρντλαντ.

Το είδος αυτό είναι γνωστό για τη μεγάλη του περιέργεια και την… άτακτη συμπεριφορά του. Κλέβει πορτοφόλια, κοσμήματα, σάντουιτς και άλλα αντικείμενα από τουρίστες και επισκέπτες.

Η οικογένεια Βέρχελ έκανε πεζοπορία στο Μονοπάτι Κέπλερ και έμεναν σε ένα από τα σπιτάκια του πάρκου, που προορίζονται για τη διαμονή των επισκεπτών, όταν δέχθηκαν την επίσκεψη μερικών Kea.

Εβαλαν την κάμερα πάνω στο τραπέζι για να κινηματογραφήσουν τα όμορφα πρασινωπά πουλιά, αλλά ένα από αυτά άρπαξε την κάμερα με το ράμφος του και το έβαλε στα… φτερά μαζί με την υπόλοιπη παρέα.

Ο παπαγάλος έχει εντοπίσει την κάμερα και κατευθύνεται σιγά σιγά προς το μέρος της. Αφού η κάμερα ήταν ανοιχτή, κινηματογράφησε την πτήση του μέχρι που την άφησε στο έδαφος και άρχισε να τη χτυπά επίμονα με το ράμφος, ώσπου κατάφερε να σπάσει ένα κομμάτι πλαστικού.

Η οικογένεια έτρεχε πίσω από τον παπαγάλο και κάποια στιγμή έφτασε στο σημείο όπου είχε σταματήσει. Οταν τους είδε, έφυγε με την παρέα του, αφήνοντας την κάμερα στο έδαφος, από όπου συνέχισε να κινηματογραφεί.

Στο τελευταίο πλάνο του βίντεο φαίνεται ο μικρούλης της οικογένειας, να έχει απογοητευτεί από τη ζημιά! 

Δείτε το clip