Η Α’ Παιδιατρική Κλινική του «Αγία Σοφία» τίμησε το «Καρκινάκι» για τη σπουδαία προσφορά του

Η Α’ Παιδιατρική Κλινική του «Αγία Σοφία» τίμησε το «Καρκινάκι» για τη σπουδαία προσφορά του

Την προσφορά της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ – Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία» στο έργο της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», τίμησε η Διοίκηση της Κλινικής.

Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου στο Αμφιθέατρο «Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ» του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο της 56ης Ετήσιας Θεραπευτικής Ενημέρωσης.

Η Διευθύντρια της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του «Αγία Σοφία», Καθηγήτρια Χριστίνα Κανακά-Gantenbein, απένειμε τιμητική πλακέτα στον συν-ιδρυτή και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Γιάννη Λιάρο, σε αναγνώριση της στήριξης που παρέχει το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ στο έργο της Κλινικής με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων η δωρεά εξοπλισμού.

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ σας ευχαριστώ για αυτήν την ξεχωριστή τιμή. Προσφέρετε καθημερινά σπουδαίο έργο για τα παιδιά μας σε δύσκολες συνθήκες και δικός μας στόχος είναι να συνεισφέρουμε όπου και όπως μπορούμε για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας. Και αυτή είναι η δέσμευσή μου προς εσάς: ότι θα είμαστε σταθερά δίπλα σας, να στηρίζουμε το έργο σας, γνωρίζοντας ότι η συνεργασία φέρνει πάντα καλύτερα αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Γιάννης Λιάρος.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: “Ο πόνος και τα δάκρυα δεν σταματούν. Η απουσία της Αναστασίας μας αισθητή…..”: Συγκινεί ο μπαμπάς της 20χρονης φοιτήτριας

Έλενα Φερεντίνου – Νίκος Καρβέλας: Όλα έτοιμα για την βάφτιση του γιου τους – Το όνομα που θα του δώσουν

Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος: Το 8,2% του πληθυσμού ενηλίκων στην Ελλάδα πάσχει από βρογχικό άσθμα