Αρχική Προτάσεις Αγοράς Η «Ελπίδα» μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα και πειρατή, με την βοήθεια της PLAYMOBIL

Η «Ελπίδα» μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα και πειρατή, με την βοήθεια της PLAYMOBIL

playmobil

Φέτος τα Χριστούγεννα, η PLAYMOBIL μας δίνει τη δυνατότητα να μάθουμε στα παιδιά την έννοια της προσφοράς σε συνδυασμό με την διασκέδαση, μέσω του προγράμματος PLAYMOBILplay & give.

Έτσι για πρώτη φορά, δημιούργησε δύο συλλεκτικές φιγούρες, αφιερωμένες στα παιδιά του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το νέο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

 playmobil

Η πριγκίπισσα και ο πειρατής της αγαπημένης εταιρείας των παιδιών σε όλο τον κόσμο, γίνονται σύμβολα αλληλεγγύης μέσα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Η διάθεση των φιγούρων πραγματοποιείται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, πράγμα που τις καθιστά το ιδανικότερο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas, www.elpida.org

https://www.youtube.com/watch?v=UpIiWSLGlQ0


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter