Η Inglesina παρουσίασε τα νέα της προϊόντα σε μια όμορφη εκδήλωση

Την Τρίτη 16 Απριλίου η εταιρεία Inglesina πραγματοποίησε την παρουσίαση των νέων της προϊόντων, στο rooftop του ξενοδοχείου Athens Marriott Hotel και πιο συγκεκριμένα στο playroom του εστιατορίου E&O.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο ελαφρύ καρότσι Quid, τα 3 νέα καθίσματα αυτοκινήτου Keplero, Gemino & Tolomeo, τη σειρά της εταιρείας για το σπίτι και να δουν από κοντά το best seller σύστημα μεταφοράς Aptica.

Ό,τι καλύτερο για το μωράκι σας!

Τα προϊόντα της Inglesina, με βασικά χαρακτηριστικά τους την ποιότητα, την ασφάλεια και την άνεση, έρχονται να εκπληρώσουν τον πρωταρχικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνεση και την ευεξία του πραγματικού χρήστη δηλαδή του μωρού!

Ταυτόχρονα, στηρίζει τους σύγχρονους, απαιτητικούς νέους γονείς που είναι πολύ επιλεκτικοί με όσα χρειάζονται τα μωρά τους, ενώ παράλληλα αναζητούν πρακτικές λύσεις για τους γρήγορους ρυθμούς της δύσκολης καθημερινότητας, καθώς είναι πάντα «…on the go»!

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρών άνθρωποι οι οποίοι έχουν εμπιστευθεί την Inglesina στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους, όπως η Βίκυ Καγιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαριέττα
Χρουσαλά, η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Αναδιώτης, η Όλγα Λαφαζάνη, καθώς και η Δέσποινα Καμπούρη, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη, ο Γιώργος Μανίκας, η Μαρία-Λουίζα
Βούρου, η μέλλουσα μαμά Ελένη Χατζίδου με τον σύντροφό της Ετεοκλή Παύλου, καθώς επίσης και bloggers, εκπρόσωποι των έντυπων και online μέσων και πελάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα.