Η Κέιτ Μίντλετον σε ρόλο αυστηρής μαμάς στο γάμο της αδερφής της

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Pippa Middleton και όπως κάθε νύφη έτσι κι εκείνη ήθελα όλα να είναι στην εντέλεια εκείνη την ημέρα. Από την πλευρά της η αδερφή της νύφης, Kate Middleton, φρόντισε να έχει υπό την επίβλεψή της τα παρανυφάκια μεταξύ των οποίων και τα δύο της παιδιά, ο πρίγκιπας Γεώργιος και η μικρή Σάρλοτ.

Λίγες ημέρες πριν από την τελετή, η Δούκισσα του Κέμπριτζ είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για το αν τα παιδιά της θα καταφέρουν να παραμείνουν ήρεμα καθ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Εκείνη δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό τους, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ωστόσο, οι ανησυχίες της μάλλον επιβεβαιώθηκαν αφού όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η Κέιτ σε ρόλο διαιτητή προσπάθησε πολλές φορές να επιβάλλει την τάξη και να καθησυχάσει τα άτακτα παρανυφάκια. Ένα από αυτά ήταν λίγο πιο… δύσκολο, καθώς ο φακός το συνέλαβε να βγάζει τη γλώσσα του και να κάνει χειρονομίες, ενώ δεν έλειψαν τα κλάματα από την πλευρά του μικρού πρίγκιπα Τζωρτζ.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Κέιτ Μίντλετον, έξω από την εκκλησία, να κρατά την πριγκίπισσα Σάρλοτ και να κατσαδιάζει τον πρίγκιπα Τζορτζ. Η Κέιτ Μίντλετον φάνηκε ότι ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να μην χαλάσει την μεγάλη ημέρα της αδελφής της!