Η νέα συγκινητική ανάρτηση των γονιών του Παναγιώτη Ραφαήλ και το “ευχαριστώ” από καρδιάς

Οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ με μια ανάρτησή τους στο Facebook ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν και συνέδραμαν ώστε να συγκεντρωθεί το υπέρογκο ποσό και ο μικρούλης να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί στην γονιδιακή θεραπεία που είναι πολύτιμη για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Η τρυφερή ανάρτηση των γονιών έγινε με αφορμή τη συμπλήρωσης ενός έτους από την πρώτη μέρα που κινητοποιήθηκαν και γνωστοποίησαν το πρόβλημα υγείας του παιδιού ώστε να βρεθεί η πολυπόθητη λύση για να λάβει την θεραπεία.

Η ανάρτηση των γονιών του Παναγιώτη Ραφαήλ

Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός…Πέρασε ήδη ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας για να βελτιώσουμε τη ζωή του παιδιου μας. Ένας δυσκολος αγώνας που βρήκε συμμάχους μας όλους εσάς.

Με την αγάπη σας σταθηκατε δίπλα μας σαν να ήταν δικό σας παιδι. Και ο αγώνας όλων μας δικαιώθηκε.

Τα συναισθήματα μας είναι πολλά αλλά ένα είναι το κυρίαρχο. Η ευγνωμοσύνη. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Σας ευχαριστουμε που κάνατε τη ζωή του Παναγιώτη Ραφαήλ πιο όμορφη.

Σίγουρα έχουμε πολυ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Έχουμε όμως την υπομονή να τον διανύσουμε με αισιοδοξία και ελπιδα. Και αυτό χάρη σε εσάς.

Κάθε καινουρια κατάκτηση του Παναγιώτη Ραφαήλ μας θυμίζει πως όλοι μαζί καναμε το αδυνατο δυνατό.
Σας ευχαριστουμε από τα βάθη της καρδιας μας!!

Δείτε το post των γονιών

Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περναει ο καιρός… Πέρασε ήδη ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας για να…

Gepostet von Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ am Sonntag, 27. September 2020