Το συγκινητικό σκίτσο για τον Chadwick Boseman με τον μικρό φαν του που πάσχει από καρκίνο

Με μία συγκινητική τοιχογραφία η Disneyland αποτίει φόρο τιμής στον ηθοποιό Chadwick Boseman, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 28 Αυγούστου σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από τον καρκίνο του εντέρου.

Το εικαστικό του Nikkolas Smith, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Disneyland στην Καλιφόρνια, απεικονίζει τον ηθοποιό να ανταλλάζει τον χαιρετισμό της Wakanda με έναν μικρό καρκινοπαθή θαυμαστή που φοράει μάσκα του Black Panther και μία νοσοκομειακή ρόμπα.

Το 2018, ο ηθοποιός είχε επισκεφτεί τα παιδιά του νοσοκομείου St. Jude που έπασχαν από καρκίνο και ο ίδιος έδινε κρυφά μάχη με την ασθένεια.

«Το να βλέπω την καλοψυχία του Chadwick με τον κόσμο από κοντά και μετά να ανακαλύπτω τη γενναία του μάχη με τον καρκίνο, ήταν αυτό που με ενέπνευσε να δημιουργήσω αυτόν το μνημείο για να τιμήσω τη ζωή και τη κληρονομιά του. Για εμάς ήταν, είναι και θα είναι ο T’Challa. Ζήτω ο Βασιλιάς», ανέφερε ο καλλιτέχνης στην ανάρτησή του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This one is special. My King Chad tribute is now on a wall on display at Downtown Disney. ? It is a full circle moment for me: my final two projects as a Disney Imagineer last summer were working on the Children’s Hospital project and the Avengers Campus. To millions of kids, T’Challa was a legend larger than life, and there was no one more worthy to fill those shoes than Chadwick Boseman. I’m so thankful to be able to honor Chadwick’s life and purpose in this way. I am grateful to the Disney family for being so supportive of my journey as an artist. @waltdisneyimagineering @disney @marvelstudios @disneyland ?✨ #LongLiveTheKing #KingChad #WakandaForever #Phambili #DowntownDisney #BlackPanther #ChadwickBoseman #RIPChadwick #WDI

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikkolas Smith (@nikkolas_smith) στις