Αρχική InfoTV Η πριγκίπισσα Αικατερίνη μίλησε στο Infokids.gr για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρει στην Ελλάδα (video)

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη μίλησε στο Infokids.gr για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρει στην Ελλάδα (video)

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο μαγευτικό Santa Claus Kingdom, στο M.E.C. Παιανίας, όπου όχι μόνο ευχαριστηθήκαμε παιχνίδι μαζί με τα παιδιά μας, αλλά και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να μιλήσουμε με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και ιδρύτρια του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού Lifeline Hellas.

Τόσο η ίδια, όσο και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, μίλησαν στο Infokids.gr για τη σημαντική προσφορά του Lifeline Hellas στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της χώρας, τα τελευταία χρόνια της κρίσης, ενώ δεν δίστασαν να εκφράσουν και τις προβλέψεις τους για τη μελλοντική οικονομική κατάσταση της χώρας.

Παράλληλα, στο Santa Claus Kingdom βρέθηκαν και τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων «Καλός Ποιμένας», τα οποία μαζί με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη επισκέφθηκαν τον Άη Βασίλη στο… σπίτι του, φωτογραφήθηκαν μαζί του και έλαβαν υπέροχα δώρα!

Η ίδια η Πριγκίπισσα περιδιάβηκε με την οικογένειά της το γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο πάρκο, συνομίλησε με πολλούς από τους επισκέπτες, ενώ αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Infokids.gr χάρισε τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές της!

Δείτε το βίντεο:

Μάθετε περισσόρερα για το πρόγραμμα του Santa Claus Kingdom εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.