Ηλεία: Μια οικογένεια με τα τρία της παιδιά βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο – Όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε

Μια φωτιά που προκλήθηκε προχθες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ήταν αρκετή για να καταστραφεί ολοσχερώς το σπίτι της οικογένειας του Ηλία Αρβανιτάκη λίγο έξω από την Νέα Μανωλάδα.

Η οικογένεια και τα τρία τους παιδιά βρέθηκαν στο δρόμο και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να ορθοποδήσουν. Τα παιδιά τους, ηλικίας 1,5, 2,5 και 3,5 ετών, χρειάζονται ρούχα και ζεστό χώρο για να μείνουν.  Η προσφορά βοήθειας σε αυτούς τους ανθρώπους με τα τρία μωρά παιδιά, κρίνεται επιβεβλημένη.

Η συγκλονιστική περιγραφή της καταστροφής

Ο Ηλίας Αρβανιτάκης, περιέγραψε το τι συνέβη το πρωί της Δευτέρας σε δηλώσεις του στο ilialive.gr.

«Προχθές το πρωί πήρα τη μητέρα μου, που είναι άρρωστη να την μεταφέρω στη Βάρδα για να πάρει κάποια φάρμακα. Άφησα πίσω τη γυναίκα μου με τα τρία παιδιά μας. Κάποια σπίθα από το τζάκι ή κάποιος σπινθήρας από το ρεύμα, ξεκίνησε τη φωτιά.

Η γυναίκα μου πρόλαβε και πήρε τα παιδιά έξω. Μέχρι να γυρίσω από τη Βάρδα, το σπίτι είχε φουντώσει ολόκληρό»… Όπως εξήγησε, το σπίτι είχε καταστραφεί ξανά, όταν ανεμοστρόβιλος είχε προκαλέσει σημαντικές ζημιές και ουσιαστικά έχει φτιαχτεί δύο φορές….

«Το σπίτι μας καταστράφηκε, δεν ξέρω τι να πω. Δουλεύω μεροκάματο για να τα καταφέρω. Μένουμε εγώ με την οικογένειά μου, ο αδερφός μου και η μητέρα μου. Το βράδυ κοιμηθήκαμε μέσα στην καρότσα του αγροτικού, μέσα στο κρύο. Κάποιοι προσπαθούν να βοηθήσουν. Ψάχνουμε ένα κοντέινερ να μπούμε μέσα να μην παγώσουμε» είπε ο Ηλίας Αρβανιτάκης, που επισήμανε πως λόγω και των λίγων ζώων που έχουν δίπλα από το σπίτι και της ερημικής τοποθεσίας, δεν μπορούν να φύγουν από εκεί.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του πατέρα, Ηλία Αρβανιτάκη, όπου μπορείτε να μάθετε πώς θα βοηθήσετε είναι το εξής

6987-919344