Η Sony προσφέρει 50.000 δολάρια σε όποιον βρει όλα τα ελαττώματα του Playstation 4!

Είναι το έφηβο παιδί σας εθισμένο στο Playstation και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να του αλλάξετε μυαλά; Τίποτα! Αντίθετα, τώρα που τα μαθήματα τελείωσαν και οι ώρες μπροστά στις οθόνες πολλαπλασιάζονται, ευκαιρία είναι να προκύψει κάτι καλό από όλο αυτό.

Θέλει, λοιπόν, να παίζει ασταμάτητα τα αγαπημένα του video games; Ας το κάνει έχοντας, τουλάχιστον, το εξής κίνητρο: Να κερδίσει 50.000 δολάρια βρίσκοντας τα bugs στο Network της Playstation!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του ratpack.gr, «Η Sony ανακοίνωσε το νέο της πρόγραμμα που λέγεται PlayStation Bug Bounty και το οποίο έχει σκοπό να ‘κυνηγήσει’ και να διορθώσει όλα τα ελαττώματα του Playstation 4 και γενικώς ολόκληρου του Playstation Network.

Το πρόγραμμα είναι εντελώς ανοιχτό σε όλο το κοινό, οι αμοιβές ξεκινάνε από 100 δολάρια και μπορεί να φτάσουν και μέχρι τα 50.000 δολάρια.

Αυτό κι αν είναι κυνήγι. Οπότε όλοι εσείς οι επίδοξοι χακεράδες που όλη μέρα λιώνετε στα Games αλλά είστε και λίγο πράκτορες, δώστε του να καταλάβει μιας και μπορεί να βγάλετε και κανά εξτραδάκι στην πορεία.

Φυσικά για να μπεις σε αυτό το bounty hunt για τα bugs του Playstation δεν είναι ότι πιο απλό. Πρέπει να ξέρεις από Internet security και τα βασικά του προγραμματισμού.

Επίσης η εταιρία ανακοίνωσε πως μόνο όποιος ανακαλύπτει πρώτος κάποιο ελάττωμα θα παίρνει και το χρήμα.»