Η βόλτα που επιβάλλεται να κάνει κάθε νονός με το βαφτιστήρι του φέτος το Πάσχα

Νονές και νονοί την προσοχή σας παρακαλώ!

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και έχετε ήδη αρχίσει την έρευνα αγοράς για την πασχαλινή λαμπάδα, το σοκολατένιο αυγό και τα παπούτσια που θα προσφέρετε στο βαφτιστήρι τηρώντας το εθιμοτυπικό των ημερών.

Είτε είναι κορίτσι είτε αγόρι, το βαφτιστήρι σας εκτός από το να λάβει τα πασχαλινά δώρα που του έχετε διαλέξει, θα χαρεί ακόμα περισσότερο αν περάσετε χρόνο μαζί του, μοιραστείτε εμπειρίες και περάσετε δημιουργικές στιγμές εκμεταλλευόμενοι την σχολική ανάπαυλα.

Πρόκειται για μια πρακτική που την εφαρμοζώ και εγώ στην 7χρονη βαφτιστήρα μου και έχω διαπιστώσει, ότι με τον τρόπο αυτό έχουμε αποκτήσει ένα ξεχωριστό δέσιμο και πάντα αδημονούμε για τη στιγμή που θα κάνουμε την πασχαλινή μας βόλτα, θα γελάσουμε και θα διασκεδάσουμε χωρίς τα πολλά “όχι” των γονέων για περισσότερο παιχνίδι, παγωτό και γλυκίσματα.

AVENUE, ο απόλυτος πασχαλινός προορισμός για μικρούς και μεγάλους

Φέτος, λοιπόν, η καθιερωμένη μας πασχαλινή βόλτα – που την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους νονούς- θα γίνει στο ανοιξιάτικο AVENUE που θα φιλοξενήσει τα πιο αγαπημένα άτακτα πλάσματα, τα δημοφιλή Rabbids, που αγαπούν φανατικά τα παιδιά!

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστείων μας προσκαλεί να γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα μέσα από μοναδικές πασχαλινές δραστηριότητες!

Με επίκεντρο τον σκανταλιάρικο κόσμο των Rabbids, το AVENUE, έχει ετοιμάσει μια σειρά από διαδραστικά πασχαλινά θεατρικά παιχνίδια, μέσω των οποίων τα παιδιά θα κατακτήσουν βιωματικά τις αξίες της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με τις σκανδαλιάρικες και …χνουδωτές εκπλήξεις που τους περιμένουν εντός του εμπορικού και σίγουρα αξίζει να τις ανακαλύψετε από κοντά!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Παιδιά, ελάτε να φτιάξετε τα ωραιότερα πασχαλινά μπισκότα

Αρχής γενομένης, από το Σάββατο 20 Απριλίου, το AVENUE φοράει τα πασχαλινά του και προ(σ)καλεί τα παιδιά να συμμετάσχουν σε ένα εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για να φτιάξουν τα δικά τους χειροποίητα πασχαλινά μπισκότα.  Συλλεκτικά δώρα, νόστιμα μπισκότα, φτιαγμένα με ΒΙΤΑΜ και μουσική σε απευθείας μετάδοση από τον 92,9 KISS θα απογειώσουν τον εορταστικό χαρακτήρα της εκδήλωσης!

Το ανοιξιάτικο σκηνικό κερδίζει τις εντυπώσεις

Το AVENUE γεμίζει πεταλούδες και πολύχρωμα λουλούδια, ενώ τα  εντυπωσιακά γιγαντιαία πασχαλινά αυγά που έχουν στηθεί διάσπαρτα στους χώρους του θα σας παρακινήσουν να βγάλετε τέλειες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ραντεβού στο AVENUE, λοιπόν, για ένα Πάσχα που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους!

Εμπορικό Κέντρο AVENUE

Λ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι

2106100901