Αρχική Πασχαλινά Φτιάχνουμε πασχαλινά λαγουδάκια με πλαστικά μπουκάλια

Φτιάχνουμε πασχαλινά λαγουδάκια με πλαστικά μπουκάλια

bunny-jars-easter-crafts-wallpapers-1024x768 (1)Ξέρετε ότι τα παλιά πλαστικά μπουκάλια μπορούν να γίνουν η πρώτη ύλη για να φτιάξουμε απίθανα πασχαλινά λαγουδάκια; Ακολουθήστε τις οδηγίες μαζί με τα παιδιά και φτιάξτε μια όμορφη κατασκευή στον ελεύθερό σας χρόνο.

Υλικά:

ένα μπουκάλι νερού

σοκολατάκια πασχαλινά αυγά/ πλαστικά διακοσμητικά πασχαλινά αυγά

θήκη για cupcakes

μαρκαδόρος

ματάκια για χειροτεχνίες

κόλλα

κοπίδι

2 αυτιά χαρτονένια

Παίρνουμε το πλαστικό μπουκαλι και  ζωγραφίζουμε με το μαρκαδόρο  τη φατσούλα του λαγού ( μύτη, μουστάκια, στόμα)  και εν συνεχεία κολλάμε τα ματάκια για χειροτεχνίες. Γεμίζουμε το μπουκάλι με τα σοκολατένια ή τα διακοσμητικά πασχαλινά αυγά . Κλείνουμε με  το καπάκι του μπουκαλιού και τοποθετούμε όπως δείχνει και η εικόνα  τη θήκη cupcake σαν καπέλο. Πιέζουμε ελαφρά τη θήκη στο κέντρο του καπακιού, την αφαιρούμε προσεκτικά από το μπουκάλι, κάνουμε με το κοπίδι μια σχισμή και από εκεί περνάμε τα χαρτοτένια αυτιά και τα κολλάμε στο κάτω μέρος με την κόλλα. Το ίδιο κάνουμε και με τη θήκη ούτως ώστε να στερεωθεί η κατασκευή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.