Αρχική Infokids Υγεία Ιατρική παρέμβαση σε ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων (20&21/5)

Ιατρική παρέμβαση σε ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων (20&21/5)

To πρόγραμμα "Υγεία για Όλους" θα πραγματοποιήσει Ιατρική παρέμβαση, στις 20 & 21.5.2017, σε 120 ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων, που διαμένουν σε δομές στην Αθήνα ( Μεταξουργείο, Κυψέλη , Πατήσια), των οποίων την ευθύνη έχει, ο Κοινωφελής Οργανισμός "The Home project".
Με την Επιστημονική Ευθύνη της Α΄ Παν. Παιδιατρικής κλινικής του Π.Π.Ν. "Αγία Σοφία", υπό την Επιστημονική ευθύνη του κ. Γ. Χρούσου, καθηγητή Παιδιατρικής, το Νοσοκομείο ΄΄ΜΗΤΕΡΑ΄΄, υπό την Επιστημονική ευθύνη της κ. Ε. Λαγκώνα, καθηγήτρια Παιδιατρικής, του Γ.Ν.Α «Κοργαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ, υπό την Επιστημονική ευθύνη του κ. Μάριου Κ. Λαζανά, καθηγητή Παθολογίας - Διευθυντή της Γ΄ Παθολογικής κλινικής -ΚΕΛ, την Οδοντιατρική σχολή του ΕΚΠΑ, υπό την Επιστημονική ευθύνη του κ. Ουλή, καθηγητή Οδοντιατρικής, και την Επιστημονική υποστήριξη της Dr. Μαρία Μεμενάκου, Παιδοοδοντιάτρου, Προέδρου του Οδοντιατρικού συλλόγου Πειραιά.

Στην Ιατρική παρέμβαση, περιλαμβάνονται:

Παιδιατρική κλινική εξέταση - εμβολιασμός παιδιών
Παθολογικός έλεγχος - εκτίμηση αναγκών Υγείας, από ειδικούς Παθολόγους - Λοιμωξιολόγους
Οδοντιατρικός έλεγχος

Όλοι συμμετέχουν Εθελοντικά

Η Εταιρεία τροφίμων NESTLE θα προσφέρει δώρα & προϊόντα της , στα παιδιά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.