«Ήθελα απλά να τα χαϊδέψω» ισχυρίζεται η 55χρονη μαυροφορεμένη που χαράκωνε μωρά

Συνελήφθη η 55χρονη γυναίκα που προσήχθη χθες το απόγευμα από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου από άντρες του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας για επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων και πρόκληση σωματικών βλαβών σε αυτά.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι η φερόμενη ως δράστης υποστήριξε πως απλά προσέγγιζε τα βρέφη γιατί ήθελε να τα χαϊδέψει. Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν μέχρι στιγμής αναπάντητα.

To ημερολόγιο των επιθέσεων εναντίον των βρεφών

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι ενώ τα υπόλοιπα τρία έγιναν πρόσφατα και φάνηκε πως είχε σκοπό να κλιμακώσει τις επιθέσεις της αφού οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν το εμπορικό κέντρο της περιοχής μετά από σχετικές καταγγελίες, την εντόπισαν και την προσήγαγαν. Σε τρεις από τις τέσσερις περιπτώσεις αναγνωρίστηκε από μάρτυρες και γονείς. Κανείς δεν είδε να διαπράττει τις επιθέσεις, όμως όλοι έδωσαν μία κοινή περιγραφή για μία γυναίκα που αμέσως μετά τις επιθέσεις, πλησίαζε τους γονείς και τους έκανε παρατήρηση για το παιδί που έκλαιγε, δήθεν ότι το αφήνουν νηστικό ή ότι δεν το προσέχουν κλπ.

Η στιγμή της σύλληψης

Η σύλληψή της έγινε χθες από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Δημητρίου  σε εμπορικό κέντρο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα περιφερόταν στο εμπορικό κέντρο , όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.  Καθώς η περιγραφή για την περίεργη αυτή γυναίκα με τις ασυναρτησίες ήταν κοινή σε τρία από τα τέσσερα περιστατικά, οι Αρχές θεώρησαν πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για τις επιθέσεις, είχαν την περιγραφή της, παρακολούθησαν τον χώρο και την προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα με το που την είδαν. Σε βάρος της 55χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικα και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με τις σε βάρος της κατηγορίες.

Άγνωστος ο λόγος των επιθέσεων

Eίναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πήγε από τα Λιόσια, όπου διαμένει, έως το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων και τραυμάτιζε τα παιδιά με τα νύχια της! Μέχρι στιγμής, άγνωστα παραμένουν τα αίτια που η γυναίκα προχώρησε σε αυτές τις πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα επιθέσεις.

Τι ισχυρίστηκε για τις επιθέσεις

Η  55χρονη αρνείται τις κατηγορίες, ενώ απείλησε με μηνύσεις τις μητέρες που φέρεται ότι την αναγνώρισαν. «Τα χάιδευα τα μωράκια, δεν τα ακούμπησα, εγώ δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων. Η συλληφθείσα, ωστόσο, αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς – τρεις μητέρες και έναν πατέρα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού πήρε θέση για την υπόθεση

 2 hours ago

Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά και θα ζητήσουμε την δημοσιοποίηση των στοιχείων της από την εισαγγελία για να βρεθούν και άλλοι που θα την αναγνωρίσουν.