Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Και αυτές τις γιορτές τα "Amigos" ανοίγουν την αγκαλιά τους στην Κιβωτό του Κόσμου!

Και αυτές τις γιορτές τα "Amigos" ανοίγουν την αγκαλιά τους στην Κιβωτό του Κόσμου!

Τα αγαπημένα μεξικάνικα εστιατόρια “Amigos” για άλλη μια χρονιά ανοίγουν την αγκαλιά τους στα παιδιά του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», διοργανώνοντας 2 δωρεάν ρεβεγιόν αποκλειστικά για εκείνα και συγκεντρώνοντας καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για τα την ενίσχυση του οργανισμού.

Για ακόμη μία χρονιά, λοιπόν, τις μέρες των γιορτών, τα Μεξικάνικα εστιατόρια Amigos στη Γλυφάδα και στη Νέα Σμύρνη, μας περιμένουν όλους για να περάσουμε ξεχωριστές στιγμές  χαράς, αγάπης αλλά και αλληλεγγύης, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για την προσφορά μιας μεγάλης... «έμπρακτης» αγκαλιάς στα παιδάκια του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού του Πατέρα Αντώνιου, «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ».

Στα πλαίσια της πραγματοποίησης αυτής της ξεχωριστής δράσης αλληλεγγύης & αγάπης, που στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», τα Amigos προσκαλούν όλους εμάς να επισκεφτούμε κάποια από τις δύο «casas» τους και να προσφέρουμε (μέχρι και τις 31/12/2017) τρόφιμα (μη αλλοιώσιμα), ρουχισμό και παπούτσια (μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και πλυμένα ή δωροεπιταγές από καταστήματα ρούχων) ώστε να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του Οργανισμού (λόγω και της επιπλέον υποδοχής μεγάλου αριθμού προσφυγόπουλων).

Παράλληλα, για ολόκληρο τον Δεκέμβριο, θα υπάρχει τοποθετημένο (και στα δύο Amigos) από ένα ειδικό κουτί συλλογής χρημάτων (με την ανάλογη σήμανση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ»), ώστε όσοι επιθυμούμε να δωρίσουμε όποιο ποσό έχουμε τη δυνατότητα να διαθέσουμε για το Οργανισμό!

Το επιστέγασμα και της φετινής δράσης αλληλεγγύης θα είναι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου στο Amigos Γλυφάδας και Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί από ένα ΔΩΡΕΑΝ ρεβεγιόν ΜΟΝΟ για τα παιδάκια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», προσφέροντάς τους τη χαρά και την αγάπη που επιβάλλει αυτή η γιορτινή βραδιά (στις 31/12/2017, μετά τις 18:00, τα Amigos θα είναι κλειστά για το κοινό).

Όλες οι δωρεές των «φίλων» των Amigos αλλά και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (από τα ειδικά κουτιά συλλογής χρημάτων θα παραδοθούν στον Πατέρα Αντώνιο, με τη λήξη των δύο δωρεάν ρεβεγιόν (σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη).

Amigos Mexican Restaurants

 Amigos Γλυφάδα,

Κύπρου 65Α, Τ.Κ 16674, Τηλ.: 2108983167, Φαξ: 2108943236, email: info@amigos.gr

Amigos Νέα Σμύρνη,

Μεγ.Αλεξάνδρου 70, Τ.Κ. 17122, Τηλ.: 2109332220, Φαξ: 2109332228, email: info@amigos.gr

 www.amigos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter