Κακοκαιρία: Πλημμύρισε Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα – Τα παιδιά έφυγαν για το σπίτι

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα - Τα παιδιά έφυγαν για το σπίτι

Η καταρρακτώδης βροχή που έπληξε χθες το βράδυ την Αττική δημιούργησε πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και για ακόμη μια φορά ανέδειξε τα προβλήματα υποδομών σε σχολεία.

Πλημμύρισε ξανά το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα - Τα παιδιά έφυγαν για το σπίτι

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές οι Νηπιαγωγοί και οι γονείς των μαθητών του 3ου Νηπιαγωγείου Καλλιθέας καθώς το σχολείο πλημμύρισε και μετατράπηκε σε μια απέραντη “λιμνοθάλασσα”.

Οι Νηπιαγωγοί το πρωί που πήγαν στο σχολείο αντίκρυσαν το απόλυτο χάος με τα νερά της βροχής να έχουν απλωθεί παντού και να είναι άκρως ακατάλληλη η παραμονή των μαθητών.

Έτσι, όταν έφτασαν οι γονείς για να αφήσουν τα παιδιά τους, τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσε να γίνει μάθημα. Οι αίθουσες ήταν γεμάτες λάσπες και νερά, ο χώρος εντελώς ακατάλληλος για να κάνει μάθημα ο οποιοσδήποτε, πόσω δε μάλλον νήπια.

Έτσι, οι γονείς πήραν τα παιδιά τους σπίτι και σύμφωνα με την ενημέρωση από το σχολείο, θα επιστρέψουν για μάθημα την Παρασκευή αναφέρει το ρεπορταζ του newsit.gr. 

Τι φταίει και το σχολείο μετατράπηκε σε λίμνη;

“Είναι η 2η φορά μέσα σε 30 μέρες που εχουμε τέτοια προβλήματα στις Τζιτιφιές. Έγιναν καταστροφές σε υλιό και εγκαταστάσεις” είπε ο Κώστας Ασκούνης πρώην δημαρχος Καλλιθέας. Οπως είπε τα έργα του αντιπλημμυρικού καναλιού στην παραλία εχουν αργήσει πολύ, ενώ και τα δημοτικά εργα σε κοντινή περιοχήν έχουν προκαλέσει προβλήματα.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα - Τα παιδιά έφυγαν για το σπίτι

ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ “ΕΠΝΙΞΑΝ” το 30 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑσ και στον μπαλο

Κακοκαιρία Μπάλλος: Πλημμύρισαν Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στη Καλλιθέα (εικόνες σοκ)

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω Νηπιαγωγείο είχε πλημμυρίσει και αρχές Οκτωβρίου με την κακοκαιρία Μπάλος. Και τότε οι γονείς είχαν κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο με τις βροχές αλλά δυστυχώς κανείς δεν έδωσε σημασία στις εκκλήσεις γονέων και Νηπιαγωγών.

Διαβάστε επίσης:

“Όταν χάνεις το παιδί σου πεθαίνεις και εσύ”: Συγκλονίζει ο μπαμπάς της 7χρονης Παναγιώτας

“Κυρία Κεραμέως ο 10χρονος Κ. θέλει να κάνει εικαστικά αλλά του στερείτε το όνειρο….”

Σασμός: Ποιος πρωταγωνιστής έγινε πριν μερικές ώρες για πρώτη φορά πατέρας;

Λάρισα: “Έφυγε” καρδιολόγος και πατέρας δύο παιδιών από κορωνοϊό