Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε 31χρονος μπαμπάς 2 παιδιών για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε 5χρονο

Ένας 31χρονος άνδρας προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Καλαμάτας, με την κατηγορία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Πώς αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δράση του

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ μια 25χρονη μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, κατήγγειλε τον 31χρονο στις αστυνομικές αρχές, την προηγούμενη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, για τέλεση γενετήσιων πράξεων εις βάρος του ανήλικου γιου της.

Η 25χρονη μητέρα φώναζε το αγόρι για να επιστρέψει στο σπίτι του και κατά την αναζήτησή του, ο 31χρονος αποκρίθηκε πως είναι μαζί στο εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο και παίζουν. Εκείνη την ώρα η μητέρα δεν είδε κάτι, αλλά επιστρέφοντας στο σπίτι ανήσυχη για το τι μπορεί να συμβαίνει και μιλώντας με το παιδί παρατήρησε κάποια σημάδια που την έκαναν να πάει ξημερώματα Παρασκευής στην Ασφάλεια και να καταγγείλει ότι ο γιος της κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καλαμάτας τον συνέλαβαν και χθες οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, όπου αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του. Να σημειωθεί ότι ο 5χρονος εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο. Ο ίδιος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ να σημειωθεί, ότι είναι πατέρας δυο ανήλικων τέκνων.

Eίχε καταδικαστεί και παλαιότερα για παρόμοια αδικήματα

Ο 5χρονος έχει ήδη εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να υπάρξει και παρέμβαση των κοινωνικών δομών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 31χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, είναι πατέρας δύο παιδιών και κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα, όπως σημειώνεται σε σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε γυναικολόγος για τον θάνατο εγκύου – Νεκρός και ο σύζυγός της

Έκκληση για αίμα για 34χρονη μητέρα 2 παιδιών με οξεία λευχαιμία

Ουκρανία: Ραγίζουν καρδιές τα καρκινοπαθή παιδιά στα υπόγεια καταφύγια του Παιδιατρικού Νοσοκομείου