Κανείς δεν θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά καλύτερα το φετινό Halloween από την φοβερή… μάγισσα Kidoφρούλα!

Μπορεί το Halloween να μην είναι ελληνικό έθιμο, από αυτά που ξέρουμε και τηρούμε, όμως τα παιδιά λατρεύουν όλα αυτά που συνοδεύουν το όνομά του και ενθουσιάζονται με τις γαργαλιστικά «φοβιστικές» προεκτάσεις του!

Και πώς να μην ενθουσιάζονται, δηλαδή, με τα μυστηριώδη και αστεία ταυτόχρονα φαντάσματα, τις ανατριχιαστικές νυχτερίδες και τις απρόβλεπτες και εντυπωσιακές μάγισσες που εμφανίζονται εκείνες τις μέρες για να κάνουν ξέφρενες φάρσες στα παιδιά!

Κι αν αναρωτιέστε πού θα απολαύσουν φέτος τα παιδιά Halloween με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, ο δρόμος είναι ένας και οδηγεί στο Kidom του Allou! Fun Park που υποδέχεται το Halloween και τη φοβερή Kidoφρουλα!

Μην τρομάζετε όμως! Η Kidoφρούλα δεν θυμίζει σε τίποτα τις κακές, τρομακτικές μάγισσες των παραμυθιών. Είναι γλυκιά και καλή και υποδέχεται τα παιδιά στο Kidom για να τους χαρίσει μοναδικές στιγμές!

Πού θα την βρουν οι μικροί επισκέπτες; Μα στο 3ο σύννεφο δεξιά πάνω από τον παραμυθένιο κόσμο του πάρκου, φυσικά! Κανονικά είναι αόρατη, αλλά την περίοδο του Halloween εμφανίζεται για έναν μοναδικό σκοπό: Να προσφέρει στα παιδιά ξέφρενη διασκέδαση!

Πότε θα την συναντήσετε; Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, η Kidoφρούλα θα υποδέχεται τους φίλους της στο υπέροχο Kidoφρουλοσπιτάκι της στο Kidom και θα μοιράζεται μαζί τους όλα της μυστικά! Θα ανακατεύει το καζάνι της, θα λέει το μαγικό της ξόρκι και μαζί με τα παιδιά θα ετοιμάζει το αγαπημένο της kidoφρουλοφίλτρο! Τα παιδιά, μάλιστα, θα παίρνουν δώρο την αγαπημένη της μυστική συνταγή.

Οι δε βοηθοί της Kidoφρούλας θα υποδέχονται όλα τα παιδιά με γλυκίσματα σε μια απόλυτα Halloween ατμόσφαιρα, ενώ μαζί θα ετοιμάζουν τις πιο υπέροχες Halloween κατασκευές!

Φυσικά, στο Kidom τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια: Στον παιδότοπο του Kidom Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς!

Η Kidoφρούλα έχει αυτές τις μέρες και μια έκπληξη για τους γονείς…

Προλάβετε να την επισκεφθείτε και πάρτε μέρος στον πιο… Άμπρα Κατάμπρα διαγωνισμό με δώρο 10 FULL Ασφαλιστικά προγράμματα από την Εθνική Ασφαλιστική!

Μην ξεχνάτε ότι η είσοδος στο Kidom είναι ελεύθερη, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την υπέροχη Kidoφρούλα!

  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:30, Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες: 10:00 – 23:00

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.allou.gr  και στην σελίδα του Kidom στο Facebook.