Καραγκιόζης TV: Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε online παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών Σπυρόπουλου

Κάθε Σάββατο στις 12:00μμ, η νέα υπηρεσία του Θεάτρου Σκιών Σπυρόπουλου… ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ TV και η εκπομπή «Μένουμε σπίτι συντροφιά με τον καραγκιόζη του Σπυρόπουλου», όπου σας δίνει τη δυνατότητα on demand παρακολούθησης των παραστάσεων που διακόπηκαν λόγω της αναστολής λειτουργίας των θεατρικών σκηνών της χώρας.

Παράλληλα το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου θα διατηρεί “βιβλιοθήκη” στο κανάλι του στο YouTube, με όλο το αρχειακό υλικό από παραστάσεις περασμένων ετών που θα διατίθενται δωρεάν!!!

Πώς θα απολαύσετε τις παραστάσεις του Καραγκιόζη

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεάτρου Σκιών Σπυρόπουλου www.karagiozisspiropoulou.gr ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Θεάτρου και ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιλέξετε την παράσταση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μέσω streaming. Το κόστος παρακολούθησης είναι 2€ (δύο ευρώ) με δυνατότητα streaming για 24 ώρες. Τα έσοδα από την νέα υπηρεσία θα διατίθενται στους καλλιτέχνες, στους συντελεστές και σε όλους όσους βοηθούν σε αυτή τη νέα μας προσπάθεια!

Μετά την αγορά του εισιτηρίου σας από το Viva.gr, θα σας προωθείτε email με κωδικό εισόδου στο website www.karagiozisspiropoulou.gr .