Καταγγελία – σοκ μητέρας: “Βρήκα καρφωμένη αδέσποτη σφαίρα στο ποδήλατο της 3χρονης κόρης μου”

Ακόμη ένα περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα που βρέθηκε καρφωμενη σε ποδήλατο μικρού παιδιού ευτυχώς την ώρα που αυτό απουσίαζε φέρνει στο προσκήνιο την ανομία και το χάος που επικρατεί στο Μενίδι με τα όπλα και τους πυροβολισμούς.

Τι καταγγέλει η μητέρα του παιδιού

Η σφαίρα σφηνώθηκε στο παιδικό ποδήλατο ύστερα από πυρά στον αέρα ενώ στο μπαλκόνι της οικογένειας βρέθηκε και ο κάλυκας.

Όπως είπε η μητέρα το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα βρίσκονταν στο σπίτι της πεθεράς της. Επιστρέφοντας τη Δευτέρα του Πάσχα η γυναίκα άνοιξε τα παράθυρα και βγήκε στο μπαλκόνι, όπου έντρομη βρήκε κομμάτια από το ποδήλατο της κόρης της και μια σφαίρα.

Όπως είπε, μένει στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και αρχικά απόρησε πώς έφτασε εκεί η σφαίρα, αλλά μετά είδε την τρύπα που είχε η τέντα στο μπαλκόνι και κατακλύστηκε από τρόμο.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της εκτιμούν πως η σφαίρα προήλθε από όπλο Ρομά, οι οποίοι γλεντούσαν το Μεγάλο Σάββατο στην περιοχή, σπάζοντας την καραντίνα και μάλιστα σημειώθηκαν και συγκρούσεις με την αστυνομία.

“Ως πότε θα φοβόμαστε τις αδέσποτες σφαίρες;”

Η μητέρα της τρίχρονης δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή της για όσα ζουν καθημερινά οι κάτοικοι στο Μενίδι. Όπως είπε τίποτα δεν έχει αλλάξει από τη δολοφονία του μικρού Μάριου, ο οποίος χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα μέσα στην αυλή του σχολείου του, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.

Καθημερινά ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ το τοπικό αστυνομικό τμήμα και η δημοτική αρχή φαίνεται, όπως είπε, να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.