Καθημερινό διάβασμα στο σπίτι: Η λύση που βάζει τέλος στους οικογενειακούς τσακωμούς!

Έπειτα από έξι ώρες στο σχολείο, το παιδί γυρίζει στο σπίτι και αυτό που το περιμένει είναι πάλι… διάβασμα! Οι μαθητές επιστρέφοντας από το σχολείο, το μόνο που θέλουν είναι να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Το πιο λογικό είναι να προσπαθούν να αποφύγουν τη μελέτη, καθώς το να καθίσουν να διαβάσουν τρεις ώρες επιπλέον για να είναι έτοιμα για την επόμενη ημέρα φαντάζει… εφιάλτης!

Τέρμα στους καβγάδες για το διάβασμα

Αν, λοιπόν, και στο δικό σας σπίτι δίνετε μάχη για να πείσετε τα παιδιά σας να μελετήσουν τα μαθήματα και ψάχνετε να βρείτε μια λύση που θα ικανοποιεί τόσο το αίτημά σας τα παιδιά να πηγαίνουν διαβασμένα στο σχολείο, χωρίς να τσακώνεστε και να χαλάτε τη σχέση σας μαζί τους, όσο και την επιθυμία των παιδιών να διαβάζουν εύκολα και γρήγορα τα μαθήματά τους, τότε το brainy.gr είναι ό,τι ακριβώς σας χρειάζεται!

Ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε το brainy.gr

To brainy.gr είναι η σύγχρονη απάντηση στο πώς το παιδί θα μελετήσει τα μαθήματα του σχολείου μέσω υπολογιστή. Έμπειροι εκπαιδευτικοί και προσεγμένο υλικό σε ψηφιακή μορφή αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας της online πλατφόρμας μάθησης που θα βοηθήσει το παιδί σας να γίνει ξεφτέρι!

Ο λόγος για ένα διαδικτυακό συνδρομητικό σύστημα μελέτης που ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή Ε΄και ΣΤ΄Δημοτικού, καθώς και των τριών τάξεων Γυμνασίου, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται.

Με σύνθημα “η γνώση γίνεται παιχνίδι και το παιχνίδι γνώση”, η πλατφόρμα με εξαιρετικά χαμηλό κόστος συνδρομής σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους εξωσχολικής εκπαίδευσης (ιδιαίτερα μαθήματα, κέντρα μελέτης και φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης) προετοιμάζει το παιδί για τα μαθήματα του σχολείου και ταυτόχρονα του παρέχει μια πολύτιμη βοήθεια για την κατανόηση της μεθοδολογίας και της θεωρίας της διδακτέας ύλης κάθε μαθήματος.

4 λόγοι που αξίζει να προσφέρεις στο παιδί σου την εμπειρία brainy.gr

  • Οι μαθητές Δημοτικού θα ανακαλύψουν τη μαγεία των Μαθηματικών και τη δύναμη της ελληνικής Γλώσσας, μέσω ασκήσεων και εκπαιδευτικού υλικού που συνδυάζει ήχο, εικόνα, κίνηση. Θα μάθουν τα σπουδαία ιστορικά γεγονότα με την αφήγηση της αγαπημένης Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ για χάρη της Φυσικής ένα πραγματικό εργαστήριο θα ξεπηδήσει από την οθόνη του υπολογιστή κάνοντας το μάθημα μια αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία. Τα παιδιά του Γυμνασίου θα βρουν το σύνολο της  ύλης σε ένα εκπαιδευτικό περιεχόμενο που βρίσκεται σε απόλυτη συνάφεια με τα σχολικά βιβλία και μετουσιώνει την θεωρία σε εμπέδωση με τρόπο ουσιαστικό και περιεκτικό. Όλα αυτά συνοδεύονται και από τα καινοτόμα brainy videos που αποτυπώνουν οπτικά την διδαχθέα ύλη και βοηθούν τον μαθητή να αφομοιώσει τα όσα διδάχθηκε με τρόπο πιο ευχάριστο και εύληπτο έναντι της κλασικής επανάληψης μέσω του σχολικού βιβλίου.
  • Σε κάθε θεματική ενότητα μαθήματος παρέχονται επιπλέον ασκήσεις εμπέδωσης για τους μαθητές, διαγωνίσματα, καθώς και ειδικά διαμορφωμένα τεστ πολλαπλών επιλογών, τα οποία αναδεικνύουν τις αδυναμίες κάθε παιδιού και τα σημεία που πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στη μελέτη του, ώστε να μην έχει κενά και ελλείψεις.
  • Εξίσου σημαντική είναι και η διαδραστική σχέση μαθητή και εκπαιδευτικού. Η πλατφόρμα παρέχει στους μαθητές τη δυνατότητα να αποστείλουν όσες απορίες έχουν στους καθηγητές κάθε ειδικότητας της ομάδας του brainy και να λάβουν άμεσα -σε πραγματικό χρόνο- τις απαντήσεις και τις διευκρινίσεις που χρειάζονται για τα μαθήματα και τις ασκήσεις που παρακολουθούν.
  •  Η δραστηριότητα των μαθητών εντός πλατφόρμας σε καμία περίπτωση δεν είναι ανεξέλεγκτη και άνευ επίβλεψης. Ανά πάσα στιγμή οι γονείς, από το λογαριασμό του παιδιού στην πλατφόρμα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τη δραστηριότητα του ενώ συγχρόνως λαμβάνουν λεπτομερή και αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις κινήσεις του παιδιού στην πλατφόρμα του brainy.gr, καθώς και τη βαθμολογία που “έπιασε” στα online test κάθε μαθήματος. Με τον τρόπο αυτό οι γονείς έχουν τον απόλυτο έλεγχο για την εκπαιδευτική πορεία του παιδιού και ενημερώνονται για την πρόοδό του.

Μια δωρεάν δοκιμή θα σας πείσει!

Αξίζει να δοκιμάσετε δωρεάν την εμπειρία brainy.gr για 15 ημέρες και να δώσετε στα παιδιά σας την ευκαιρία να μελετούν όποτε, όπου και όπως θέλουν με την βοήθεια ενός μοναδικού εκπαιδευτικού εργαλείου πατώντας εδώ. 

Είμαστε σίγουροι, ότι τα παιδιά θα το αγαπήσουν και χάρη σε αυτό το διάβασμα στο σπίτι θα γίνει μια ευχάριστη δραστηριότητα, οι σχολικές τους επιδόσεις θα βελτιωθούν και εσείς θα πάψετε να τσακώνεστε μαζί τους για τις σχολικές εργασίες και το διάβασμα της επόμενης ημέρας! Ακόμα το σκέφτεστε;