Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της παιδικής ταινίας «Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2» στο Odeon Escape (5/5)

Ο πιο έξυπνος και δραστήριος σκίουρος, που γνωρίσαμε ποτέ, ο Σέρλι, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μαζί με την τρελοπαρέα του σε νέες, ακόμα πιο συναρπαστικές περιπέτειες! Οι αγαπημένοι μας ήρωες, λοιπόν, συναντιούνται ξανά, σε μια απολαυστική κωμωδία γεμάτη δράση, χιούμορ, πολλούς ξηρούς καρπούς και, σίγουρα, δεν χαρίζουν κάστανα!

H ακαταμάχητη συμμορία επιστρέφει:

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, ο σκανδαλιάρης σκίουρος Σέρλι, ο γλυκύτατος Κολλητός, η τρυφερή Άντυ και η γκαφατζού Γλύκα ζουν μια όμορφη και ήρεμη ζωή που είναι άφθονη σε φαγητό. Μέχρι που το μαγαζί που τους προμηθεύει τους αγαπημένους τους ξηρούς καρπούς ανατινάζεται! Μετά την άκαρπη προσπάθειά τους να βρουν φαγητό στην πόλη, ο Σέρλι και η παρέα του το βάζουν για το Liberty Park, το οποίο όμως έχει βάλει στο μάτι ο δήμαρχος και θέλει να γκρεμίσει για να χτίσει στη θέση του ένα λούνα παρκ. Όταν ο Σέρλι και η παρέα του καταφθάνουν, η μάχη ξεκινά… Καταδιώξεις, απαγωγές, φάρσες και καταστροφές σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία δράσης για μικρούς και μεγάλους!

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να καταστρέψει το Liberty Park και στη θέση του να χτίσει ένα λούνα παρκ. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.

Δείτε το τρέιλερ του «Ένας Σκίουρος Σούπερ Ήρωας 2»:

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου από την ODEON.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Odeon Escape

Λ. Δημοκρατίας 67Α, Ίλιον

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την avant premiere της παιδικής ταινίας «Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2» στο Odeon Escape το Σάββατο 5 Μαΐου στις 15.30.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 11 .00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την avant premiere της παιδικής ταινίας «Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2» στο Odeon Escape το Σάββατο 5 Μαΐου στις 15.30.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Θέμιδα Μακρυγιαννάκη

2.Κωνσταντόπουλος Απόστολος

3.Κυριακή Γκλεζάκου

4.Ακριβή Μάμμα

5.Πισπιρίγκου Ασημίνα

6.Αγγελικη Καραφέλα

7.Γιώργος Υφαντής

8.Κλεοπάτρα Κούτση

9.Αλκέτα Πάσκο

10.Δημήτρης Γεωργούσης

11.Γκίκα Έλενα 

12.Έφη Ρουμελιώτη

13.Μαρία Βασιλάκη

14.Γιώργος Ντόλκας

15.Αγαπητού Ευγενία

16.Αιμιλία Στουπάκη

17.Κουρελη Χρυσαυγη

18.Αλέκα Ζούκη 

19.Ελισσάβετ Φιωτάκη

20.Σέβη Βουδούρη

21. Χριστίνα Παλίλη

22. Έφη Καραχρήστου

23. Δημήτρης Τσιρογιάννης

24. Μαρία Πικλα

25. Ευαγγελία Ζαμπετάκη

26. Ρουμπίνη Κάουλα

27. Τέλης Τζανίμης

28. Δεσποτοπούλου Νεκταρία

29. Νικόλας Ζήδρος

30. Θεοδώρα Τουμπέκη 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.