Κερδίστε τα βιβλία διαπαιδαγώγησης «Πώς να γίνετε σπουδαία μαμά» και «Πώς να γίνετε σπουδαίος μπαμπάς» από τις εκδόσεις Μίνωας

Είναι συναρπαστικό για μια γυναίκα να γίνεται μητέρα.
Η εγκυμοσύνη και η μητρότητα θα φέρουν μεγάλες χαρές παράλληλα, όμως, θα προκαλέσουν ποικίλα και ανάμεικτα συναισθήματα: συγκίνηση, αγάπη, στενοχώρια, αγωνία, άγχος.
Οι πληροφορίες, οι στρατηγικές και οι πρακτικές συμβουλές αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις με αυτοπεποίθηση ώστε με την κατάλληλη ανατροφή το παιδί σας να κάνει μια καλή αρχή στη ζωή και στη συνέχεια να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για να γίνει ένας ευτυχισμένος και ανεξάρτητος ενήλικας.
– Εγκυμοσύνη, τοκετός, πρώιμος δεσμός με το μωρό
– Συνήθειες του ύπνου, σωστή διατροφή
– Επιστροφή στην εργασία
– Εκπαίδευση
– Οικογενειακή γαλήνη
– Προβλήματα εφηβείας
– Ενηλικίωση και αποχωρισμός
Η μητρότητα θα είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά συγχρόνως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.
Απολαύστε την!

Συγγραφέας: ΓΚΟΝΤΡΙΤΖ ΤΡΕΪΣΙ
Mεταφραστής: ΕΛΙΑΣΑ ΝΟΕΛΑ
Εκδόσεις Μίνωας
Σελίδες: 208
ISBN: 978-618-02-0994-5
Διαστάσεις: 14 x 20,4 εκ.
Τιμή: €12,20

Το να γίνει κανείς μπαμπάς είναι συναρπαστικό. Συχνά όμως μαζί με τη χαρά έρχεται και το άγχος μιας νέας πραγματικότητας για την οποία δεν έχετε προετοιμαστεί.
Οι πληροφορίες, οι στρατηγικές και οι πρακτικές συμβουλές αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις με αυτοπεποίθηση, ενώ εφαρμόζοντας τις αρχές που προτείνονται στην καθημερινότητά σας θα γίνετε καλύτερος μπαμπάς.
– Στήριξη της συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
– Οι δύο πρώτες εβδομάδες του μωρού στο σπίτι
– Ποιοτικός χρόνος με το παιδί
– Πειθαρχία και απάλυνση των συγκρούσεων
– Ενθάρρυνση στη μάθηση και την ψυχαγωγία
– Προβλήματα εφηβείας
Κάντε τη μετάβαση στην πατρότητα λιγότερο αγχώδη και απολαύστε τη ζωή με την οικογένειά σας!

Συγγραφέας: ΜΠΡΟΥΣ ΙΑΝ
Mεταφραστής: ΕΛΙΑΣΑ ΝΟΕΛΑ
Εκδόσεις Μίνωας
Σελίδες: 232
ISBN: 978-618-02-0995-2
Τιμή: €12,20

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα από τα 2 βιβλία διαπαιδαγώγησης «Πώς να γίνετε σπουδαία μαμά» της Τρέισι Γκοντριτζ και «Πώς να γίνετε σπουδαίος μπαμπάς» του Ιαν Μπρους που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μίνωας

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 15:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 2 βιβλία διαπαιδαγώγησης «Πώς να γίνετε σπουδαία μαμά» της Τρέισι Γκοντριτζ και «Πώς να γίνετε σπουδαίος μπαμπάς» του Ιαν Μπρους που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μίνωας
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 7η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.306  συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

Για το βιβλίο «Πώς να γίνετε σπουδαία μαμά»

1.Γαβρά Αικατερίνη

Για το βιβλίο «Πώς να γίνετε σπουδαίος μπαμπάς»

2.Θοδωρής Λιάκος 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.