Αρχική Εκδηλώσεις «Κούκου, μια βόλτα στο δάσος!»: Μια παράσταση για βρέφη και νήπια κάθε Κυριακή στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

«Κούκου, μια βόλτα στο δάσος!»: Μια παράσταση για βρέφη και νήπια κάθε Κυριακή στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Η πολυαγαπημένη παράσταση των μικρών παιδιών «Κούκου, μια βόλτα στο δάσος!» παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι στο θέατρο Μορφές Έκφρασης!

Ας γνωρίσουμε την παράσταση:

Το “Κού-κου, μια βόλτα στο δάσος” είναι μια παράσταση- παιχνίδι για πολύ μικρά παιδιά, που αγκαλιάζει με πολύ αγάπη τον μικρο-κοσμό τους και τα εισάγει με έναν ομαλό και βατό τρόπο στον φανταστικό κόσμο του θεάτρου! Συνδυάζει το θέατρο, με τη μουσική , τη φαντασία και την περιπέτεια. Μία μοναδική εμπειρία που θα γεμίσει χαμόγελα τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα θα τα μυήσει στη μελωδία, στο ρυθμό και σε άλλες ιδιότητες της μουσικής! Σε αυτήν την παράσταση τα παιδιά παίζουν μαζί με τους ηθοποιούς και συμμετέχουν στις περιπέτειες του ήρωα. Θα δουν από κοντά φυσικά μουσικά όργανα και πώς με αυτά μπορούμε όχι μόνο να παίξουμε μουσική αλλά και να αναπαράγουμε ήχους της φύσης. To κείμενο είναι ιδιαίτερα προσεγμένο ως προς την λεκτική του προσέγγιση ώστε να διευκολύνει το παιδί να κατανοήσει και να αφομοιώσει όλα τα νοήματα της παράστασης. Η παράσταση- παιχνίδι «Κού-κου! Μια βόλτα στο δάσος» είναι ιδανική για τους μικρούς θεατές, που ανυπομονούν να επικοινωνήσουν μαζί μας αλλά και να γνωρίσουν το κάθε τι σε δημιουργική συνεργασία με τους εμψυχωτές!

Θέματα που προσεγγίζουμε μέσα από την παράσταση:

Στοιχεία της φύσης (Νερό, βροχή, κεραυνός, αέρας), Μέρα – Νύχτα, Γνωριμία με το δάσος, προστασία της φύσης, φιλία.
Η παράσταση είναι προσαρμοσμένη για βρέφη από 18 μηνών έως και νήπια 6 ετών.
Κείμενα- σύνθεση- σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Πότε: Από 7 Οκτωβρίου 2017 έως και 3 Δεκεμβρίου 2017
Κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι

Εισιτήριο: 8€
Οικογενειακό ( 3 άτομα +): 7€
Ομαδικό (10 άτομα +): 6€

Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

Εργοστάσιο Παυλίδη – Πειραιώς)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter