Αρχική InfoMommy Νέα Στηρίζουμε τη δράση «Babyδίνω» και καλύπτουμε τις ανάγκες της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Στηρίζουμε τη δράση «Babyδίνω» και καλύπτουμε τις ανάγκες της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Με κοινό παρανομαστή το παιδί και με το σύνθημα «Babyδίνω», τo Babylino Sensitive και η Lidl Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συνεισφέροντας στην κάλυψη όλων των αναγκών σε βρεφικές πάνες των σωματείων και ιδρυμάτων που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της.

Πιο συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα 16-21 Οκτωβρίου σε κάθε κατάστημα Lidl, με την αγορά κάθε συσκευασίας Babylino Megapack σε μοναδικά προνομιακή τιμή, τα Babylino προσφέρουν 10 τεμάχια πάνες στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Στόχος είναι να καλυφθούν εξ ολοκλήρου τις ανάγκες εκατοντάδων βρεφών και παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η νέα πρωτοβουλία «Babyδίνω» περιλαμβάνει πολλαπλές συστηματικές δράσεις του Babylino Sensitive για την ουσιαστική στήριξη των παιδιών που μας χρειάζονται, δίνοντας πραγματικά από την καρδιά μας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.