Κρήτη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο λόγω κακοκαιρίας

Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκεται ξανά η Κρήτη η οποία πλήττεται από το κύμα της κακοκαιρίας.

Δεκάδες σπίτια πλημμυρισμένα και συνεχείς επιχειρήσεις διάσωσης είναι το αποτέλεσμα των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται από τα ξημερώματα στην Κρήτη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μαθητές εγκλωβίστηκαν σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο

Eiχε δοθεί εντολή τα σχολεία του Δήμου Χερσονήσου σήμερα να παραμείνουν κλειστά, ωστόσο σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ αυτό δεν εφαρμόστηκε σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην Άνω Χερσόνησο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να εγκλωβιστούν λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας!

Πληροφορίες του Creta24 αναφέρουν πως ήδη άνδρες της ΕΜΑΚ κινούνται προς το σημείο για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά με ασφάλεια, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους. Δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί από ανήσυχους γονείς ο Δήμος Χερσονήσου.

Ηράκλειο: Εγκλωβίστηκαν σε υπόγειο μητέρα με το ανήλικο παιδί της

Στην περιοχή της Ανάληψης, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από σπίτια και αυτοκίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από υπόγειο σπιτιού μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της, στην περιοχή της Ανάληψης ενώ στη Σταλίδα διασώθηκε ένας άνδρας, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο.