Κρήτη: Μαθήτρια κάνει 2,5 ώρες δρόμο καθημερινά για το σχολείο αλλά δεν το βάζει κάτω!

Παράδειγμα προς μίμηση για τους συνομιλήκους της αποτελεί η νεαρή Ελισάβετ από την Ιεράπετρα της Κρήτης, η οποία διασχίζει 5.000χλμ. το μήνα για να βρεθεί στο σχολείο να παρακολουθήσει το μάθημα και ύστερα να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το καλλιτεχνικό σχολείο Ηρακλείου απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα, κάτι που όμως δεν την εμπόδισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα! Η μέρα της ξεκινάει στις 5:30 το πρωί, περίπου στις 6-6:30 φεύγει με το ΚΤΕΛ και μετά από δύο περίπου ώρες φτάνει στο σχολείο, ενώ το ίδιο ακριβώς καλείται να κάνει και στην επιστροφή.

Η κουραστική καθημερινότητα όπως αναφέρει αποκλειστικά στο www.neakriti.gr δεν αποτέλεσε ποτέ μέχρι σήμερα το λόγο για να λυγίσει ή να κοπάσει την επιθυμία της να βρίσκεται σε αυτό το σχολείο, ενώ η συμμετοχή της στα θεατρικά δρώμενα είναι αυτό που της δίνει κουράγιο να συνεχίσει, άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι καλλιτεχνική φυσιογνωμία και αυτό είναι περισσότερο που τη γεμίζει.

Η Ελισάβετ που εκμηδένισε με την επιλογή της τις αποστάσεις και τα χιλιόμετρα προτρέπει όλους τους μαθητές να μη φοβηθούν να κάνουν πράξη το όνειρό τους!