Ξετρελαμένος με τον εγγονό του ο Θοδωρής Αθερίδης – Δείτε τις τελευταίες τρυφερές φωτογραφίες τους! (photo)

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της γέννησης του εγγονού του, πριν από ενάμιση χρόνο, ο Θοδωρής Αθερίδης έδειξε τις προθέσεις να είναι ένας εξαιρετικά ενεργός παππούς, ο οποίος δεν θα λείψει από τις σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Όσο, όμως, ο μικρούλης Θοδωρής μεγαλώνει ο γνωστός ηθοποιός δείχνει να ξετρελαίνεται όλο και περισσότερο! Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε πει: «Δε ξέρω αν μπορεί ο εγγονός μου, που θα πάρει το όνομά μου, να ξεπεράσει σε αγάπη την κόρη μου. Με την κόρη μου έχω μια αρρώστια. Ένα κόλλημα πολύ μεγάλο. Η αγάπη είναι ένα πολύ ανοιχτό πράγμα που απλά μεγαλώνει. Δε μπαίνει θέμα συγκρίσεων. Εγώ στον εγγονό μου έχω τη χαρά της ύπαρξής του, αλλά δεν έχω την ευθύνη του. Κι αυτό το πράγμα πολλαπλασιάζει τη χαρά μου»

Η χαρά αυτή όχι μόνο παραμένει άσβεστη, μα όλο και φουντώνει! Έτσι στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook, ο Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο να επιδίδεται σε αγώνες… μπρα-ντε-φερ με τον εγγονό του, ο οποίος δείχνει ξεκαρδισμένος στα γέλια!

Ακόμα πιο τρυφερή είναι η ανάρτηση που έκανε μερικές ημέρες πριν, ανήμερα του Πάσχα, με τον μικρούλη Θοδωρή στην παραλία:

Ενώ, γνωστός λάτρης των γυναικών της ζωής του καθώς είναι, δεν παρέλειψε να αφιερώσει και μία ανάρτηση στη μαμά και την κόρη του, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας:

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο επίσης ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έφεραν στον κόσμο τον μικρό Θοδωρή τον Σεπτέμβριο του 2019.