Λιλιπούτειοι σεφ εν δράσει στο Halloween Open Cooking Event του Kids Cooking Club (29/10)

Θέλεις να το δεις σαν Healthy Treat ή σαν Trick? Όπως κι αν σε εκφράζει, απλά μην χάσεις το Halloween Open Cooking Event στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου από τις 16:00 έως τις 22:00.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενο ετών, ο Chef Κυριάκος Μελάς και η ομάδα παιδαγωγών – εμψυχωτών του Kids Cooking Club μας προσκαλούν σε ένα από τα πιο πρωτότυπα διαπολιτισμικά Halloween Events. Έχουμε πολλή όρεξη για δράσεις και φάρσες αλλά και για γαστρονομικές εμπειρίες, γλυκές και αλμυρές!

Φόρεσε το scary costume σου ή απλά τον πιο κεφάτο εαυτό σου και έλα να διασκεδάσεις, φτιάχνοντας μόνος σου τα πιο νόστιμα αλλά και υγιεινά spooky healthy treats μαζί με τους φίλους σου. Άφησε τους γονείς σου να απολαύσουν τον καφέ τους, κέρασμα από εμάς, μαζί με χειροποίητα art snacks ειδικά για την ημέρα, και ζήσε ένα μοναδικό trick – trip: μάθε τα πιο fun μυστικά της σύγχρονης μαγειρικής τέχνης, νιώσε τη μαγεία του να είσαι εσύ ο ίδιος Chef με γευστικές συνταγές που συνδυάζουν τη διατροφική ισορροπία με την καλλιτεχνική δημιουργία.

Tι πρέπει να ξέρετε για το εργαστήρι:

– Ανοιχτό σε όλους, μικρούς (3-14 ετών) και μεγάλους. Δωρεάν για τα μέλη του Club μας, 15 € συμμετοχή για τα υπόλοιπα παιδιά

– Διάρκεια Μαγειρικής Δράσης 30 λεπτά

– Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2130030644 ή στο info@kidscookingclub.gr

Πότε: Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 16:00 – 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.facebook.com/kidscookingclub/

https://www.instagram.com/kidscookingclub/

Kids Cooking Club

Nαπολοέοντος Ζέρβα 58 και Ηρακλέους

2130030644