Αρχική InfoMommy Υγεία “Εδώ και λίγες μέρες έχει πρηστεί το στήθος μου και η θηλή έχει μελανιάσει…”

“Εδώ και λίγες μέρες έχει πρηστεί το στήθος μου και η θηλή έχει μελανιάσει…”

"Eίμαι έφηβη και πρόσφατα έγινα σεξουαλικά ενεργή. Η τελευταία επαφή ήταν στις 03/10 και γενικά έχω άστατο κύκλο. Παρόλα αυτά από τις 15 του μήνα έχει πρηστεί ελάχιστα το στήθος μου και η ρώγα έχει μελανιάσει, αλλά η υπόλοιπη θηλή έχει φυσιολογικό χρώμα. Δεν είναι συνέχεια μελανιασμένη, το χρώμα μερικές φορές είναι κανονικό, δεν μπορώ να καταλάβω επίσης αν έχει αλλάξει το μέγεθός της.

Οι επαφές μου είναι όλες με προφύλαξη και τον προηγούμενο μήνα η περίοδος μου ήταν κανονική. Στην τελευταία επαφή δεν έσπασε το προφυλακτικό και δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκσπερμάτωση μέσα μου, επίσης δεν διήρκησε πολύ ώρα. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης; Έχω παραγγείλει ένα τεστ αλλά μέχρι να έρθει θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί ανησυχώ παρα πολύ. Σας ευχαριστώ".

Διαβάστε την απάντηση από τον ειδικό στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.