Λιώσαμε: Αυτό το βίντεο με το νεογέννητο και τη μαμά του είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε τελευταία!

Η ημέρα που μια γυναίκα φέρνει το παιδί της στον κόσμο, η στιγμή που το κρατά για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, το φιλά και του μιλά, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη και δεν βγαίνει ποτέ από το μυαλό και την καρδιά της!

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η γυναικολόγος Dr. Zahide Küçük, από την Τουρκία, η σελίδα της οποίας στο Instagram είναι γεμάτη από τέτοιες συγκλονιστικές στιγμές. Πιο πρόσφατο και το βίντεο μιας μανούλας από την Άγκυρα που μόλις έφερε στον κόσμο το νεογέννητο μωράκι της.

Η χαρά, η συγκίνηση, η ανακούφιση, το δέος, η λατρεία… όλα διαγράφονται στις εκφράσεις του προσωύπου της νέας μανούλας που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και που σίγουρα, αν έχετε κι εσείς γίνει μαμά, θα σας κάνει να θυμηθείτε τα συγκλονιστικά αυτά συναισθήματα!

Η γυναικολόγος στην ανάρτησή της γράφει: «Η μητρότητα είναι κάτι το μοναδικό! Η ευτυχία, ο ενθουσιασμός και η αγάπη είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα όταν κρατάτε το θείο μωρό σας στα χέρια σα. Ελπίζω αυτή η μανούλα να έχει την τύχη να αποκτήσει πολλά παιδιά!»