Μάνα πήρε το νόμο στα χέρια της και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου παιδόφιλο – Είχε παρενοχλήσει τα παιδιά της

Μάνα πήρε το νόμο στα χέρια της και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου παιδόφιλο - Είχε παρενοχλήσει τα παιδιά της

Άπλωσαν χέρι στα παιδιά της και δεν δίστασε να πάρει το νόμο στα χέρια της. Μία μητέρα κατάφερε οκτώ μαχαιριές σε 77χρονο παιδόφιλο, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά τα παιδιά της.

Ο 77χρονος ήταν ήδη σεσημασμένος παιδόφιλος, ο οποίος είχε αλλάξει το όνομά του, μετά από προηγούμενη καταδίκη του για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος παιδιών.

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ανθρωποκτονία. Σήμερα τα γενναία αγόρια της, που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, θεωρούν τη μαμά τους μία ηρωίδα που σκότωσε τον κακοποιητή τους.

Την βλέπουν σαν ηρωίδα

Ο ένας εξ αυτών ήταν 12 τότε (το 2014) και ανέφερε: «Της βγάζω το καπέλο. Δεν θα το αρνηθώ», ενώ ο δεύτερος -11 ετών τότε- είπε: «Μας έκανε να νιώσουμε πιο ασφαλείς. Μπορεί να συνεχίσαμε να έχουμε εφιάλτες, όμως, μας έδωσε μία αίσθηση ασφάλειας, επειδή δεν χρειαζόταν να περπατάμε στο δρόμο και να σκεφτόμαστε, ότι αυτός θα μας περίμενε στη γωνία. Ζούσε στον απέναντι δρόμο από εμάς. Άνοιγα το παράθυρο και έβλεπα το σπίτι του».

Ο δίδυμός του είπε ότι ήταν ανακουφιστικό να γνωρίζει πως ήταν νεκρός, όμως θυμάται τα αδέλφια του να ξυπνούν κλαίγοντας και να ρωτούν “πού είναι η μαμά;”

Το διαμέρισμα του παιδόφιλου έβλεπε μία παιδική χαρά και ένα σχολείο, στο Ανατολικό Λονδίνο. Όμως, κανείς δεν γνώριζε το παρελθόν του, καθώς είχε αλλάξει το όνομα του και τα εγκλήματά του ήταν προγενέστερα του μητρώου σεξουαλικών παραβατών.

Μάλιστα, αποκάλυψε πώς φρόντιζε τον γείτονά της και του έδινε ένα πιάτο φαγητό, χωρίς να γνωρίζει το παρελθόν του και ότι παρενοχλούσε τα παιδιά της. «Για τους παιδόφιλους, όποιους αγγίξουν τα παιδιά σου, πρέπει να υπάρχουν συνέπειες», ανέφερε η ίδια στο BBC.

Η Σαντς καταδικάστικε για ανθρωποκτονία και φυλακίστηκε ένα χρόνο μετά, το 2015.

Τελικά, της επιβλήθηκε πονή 7,5 ετών από το Ανώτατο Δικαστήριο. Όπως είπε, στην αρχή απείλησε τον 77χρονο, προκειμένου να ομολογήσει την ενοχή του και να μη χρειαστεί να έρθουν τα παιδιά της στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε 4 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου “Τα φτερά της φιλίας” της συγγραφέα Ματίνας Ζαγκότη

Οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την παιδική προστασία, την αναδοχή, τα ιδρύματα και τους σχετικούς ελέγχους

Να τους ζήσουν! Ευτυχής διδυμομπαμπάς ο Χρίστος Αντωνιάδης