Να τους ζήσουν! Ευτυχής διδυμομπαμπάς ο Χρίστος Αντωνιάδης

Η σημερινή ημέρα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής ζωής του τραγουδιστή Χρίστου Αντωνιάδη και της συζύγου του Αφροδίτης Τσώνου καθώς γεννήθηκαν τα διδυμάκια τους.

Τα δίδυμα αγοράκια τους γεννήθηκαν σήμερα μετά από προγραμματισμένο τοκετό από τον γιατρό Δημήτρη Γιακουμάκο και ζυγίζουν 2.600 γρ. το καθένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag τα δίδυμα έπρεπε να γεννηθούν όταν θα συμπλήρωναν τους 8 μήνες και δύο ημέρες καθώς αναπτύσσονταν πολύ. Ενώ είχε προγραμματιστεί ακόμα και η ώρα γέννησής τους με σκοπό να ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη.

Το ένα μοιάζει στην Αφροδίτη Τσώνου και το άλλο στον Χρίστο Αντωνιάδη. Ο ευτυχής μπαμπάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε κλάματα όταν γεννήθηκαν οι γιοι του.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρίσκονταν η μητέρα του Χρίστου Αντωνιάδη, Μάιρα, και ο πατέρας του Κώστας, όπως επίσης και η μητέρα της Αφροδίτης Τσώνου, Ευαγγελία.

Ο αγώνα του ζευγαριού να γίνουν γονείς

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής όταν έκανε γνωστή την είδηση της δίδυμης κύησης της συζύγου του  «Είμαστε σε μία πολύ ωραία φάση με τη γυναίκα μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τελικά τα καταφέραμε και περιμένουμε τα μωράκια μας… Είμαστε 14 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου».

Ο 51χρονος τραγουδιστής συνέχισε: «Έβλεπα τα μάτια της και ότι η καρδούλα της ήθελε να κάνει παιδί. Καταβάλαμε περισσότερες προσπάθειες και πράξαμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί. Κάναμε εξωσωματική, δεν είναι κακό. Θέλω να δώσω κι ένα μήνυμα στον κόσμο. Το θέμα από ό,τι έμαθα εκ των υστέρων είναι ότι είναι μία διαδικασία που αφορά πολύ κόσμο. Θυμάμαι ότι περίμενα στο σαλόνι του ιατρείου και να βλέπω πολύ κόσμο».

«. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι η Αφροδίτη είναι έγκυος, είπα «ωχ» γιατί είναι δύο. Η γυναίκα μου πετάει σε πελάγη ευτυχίας. Ήθελα να πω σε όλους να κάνουν μία θετική σκέψη».

Διαβάστε επίσης:

«Σήμερα ο Βαγγέλης παίρνει πτυχίο από τους ουρανούς»: Συγκινεί η αδερφή του Γιακουμάκη στην αποφοίτησή της

Η νέα παιδική χαρά ΑμεΑ στη Λαμία είναι μια όαση – Αξίζει κάθε γειτονιά να αποκτήσει τουλάχιστον μια τέτοια!

Κερδίστε 4 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου “Τα φτερά της φιλίας” της συγγραφέα Ματίνας Ζαγκότη

Οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την παιδική προστασία, την αναδοχή, τα ιδρύματα και τους σχετικούς ελέγχους