Ο Χρίστος Αντωνιάδης προσεχώς μπαμπάς…διδύμων!

Ο Χρίστος Αντωνιάδης προσεχώς μπαμπάς...διδύμων!

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, διανύουν τις ωραιότερες στιγμές της κοινής τους ζωής εν αναμονή της άφιξης του πελαργού που θα τους φέρει….τα διδυμάκια τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Ηappy Day του ΑLPHA θα γίνει μπαμπάς και η χαρά του δεν περιγράφεται!

«Είμαστε σε μία πολύ ωραία φάση με τη γυναίκα μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τελικά τα καταφέραμε και περιμένουμε τα μωράκια μας… Είμαστε 14 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου».

Ο αγώνας του ζευγαριού για να αποκτήσει ένα παιδί

Ο 51χρονος τραγουδιστής συνέχισε: «Έβλεπα τα μάτια της και ότι η καρδούλα της ήθελε να κάνει παιδί. Καταβάλαμε περισσότερες προσπάθειες και πράξαμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί. Κάναμε εξωσωματική, δεν είναι κακό. Θέλω να δώσω κι ένα μήνυμα στον κόσμο. Το θέμα από ό,τι έμαθα εκ των υστέρων είναι ότι είναι μία διαδικασία που αφορά πολύ κόσμο. Θυμάμαι ότι περίμενα στο σαλόνι του ιατρείου και να βλέπω πολύ κόσμο».

«Η γυναίκα μου είναι στον τρίτο μήνα, θέλω να είμαι ψύχραιμος γιατί αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν τελειώσει οι δυσκολίες. Η γυναίκα μου είναι πιο ενθουσιώδης αλλά εγώ προτιμώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι η Αφροδίτη είναι έγκυος, είπα «ωχ» γιατί είναι δύο. Η γυναίκα μου πετάει σε πελάγη ευτυχίας. Ήθελα να πω σε όλους να κάνουν μία θετική σκέψη» αποκαλύπτοντας ότι περιμένουν δίδυμα.

Μετά την επανασύνδεση θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου παντρεύτηκαν το 2012  στο κτήμα Ιπποστάσιο στο Κορωπί όπου μετά ακολούθησε και η δεξίωση παρουσία φίλων και συγγενών.

Επτά χρόνια μετά ωστόσο το ζευγάρι χωρίζει, με εκείνη να φεύγει για ένα διάστημα από το σπίτι τους. Ο Χρίστος Αντωνιάδης θέλησε τότε να μοιραστεί αυτό που βίωνε στην προσωπική του ζωή με τον κόσμο κάτι που ενόχλησε την Αφροδίτη, όπως παραδέχτηκαν αργότερα και οι δυο. Ωστόσο στην πορεία αποδείχθηκε πως εκείνα που τους ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από όσα τους χωρίζουν και έτσι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Διαβάστε επίσης:

Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό πορτρέτο του Μίκη Θεοδωράκη το έφτιαξαν μαθητές (εικόνες και video)

Πώς “σώζεται” η Νάξος από τις μωβ μέδουσες που πλημμυρίζουν φέτος τις ελληνικές θάλασσες; (video)

Η καλή είδηση της ημέρας! Ξεκινά το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για δωρεάν προληπτικές μαστογραφίες σε όλες τις γυναίκες