Μαθήτριες του Κολλεγίου Αθηνών οι κόρες της 40χρονης που νοσεί από κορονοϊό

Μαθήτριες στο Κολλέγιο Αθηνών (Ψυχικού) είναι οι κόρες της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και είναι το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ελλάδα και το πρώτο στην Αττική.

Με επιστολή που έστειλε σε όλους του γονείς των μαθητών, η διοίκηση του Κολλεγίου ενημερώνει ότι η 40χρονη είναι μητέρα, μαθητριών του σχολείου και το Κολλέγιο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα τους κρατά ενήμερους του για κάθε νέα εξέλιξη.

Σύμφωνα με το mononews.gr, οι κόρες της 40χρονης είναι μαθήτριες στο Γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών ενώ η επιστολή που εστάλη σήμερα το απόγευμα έχει τίτλο «επείγουσα ανακοίνωση προς γονείς».

Η επιστολή της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών

Η μια κόρη της 40χρονης είναι εκδρομή με το σχολείο στο εξωτερικό

Σύμφωνα με το Protothema.gr η κόρη που φοιτά στο Λύκειο βρίσκεται σε εκδρομή μαζί με περίπου εκατό συμμαθητές της στο Λονδίνο. Το κορίτσι είχε ταξιδεύσει με τη μητέρα του στο Μιλάνο, επέστρεψε και τώρα παίρνει μέρος στην εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Protothema.gr η νεαρή μαθήτρια θα ελεγχθεί στο Λονδίνο και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα αποφασισθεί αν θα επιστρέψουν ή όχι από τη βρετανική πρωτεύουσα.