Αρχική Αληθινές Ιστορίες Μάτι Αττικής: Η επόμενη μέρα της τραγωδίας σε εικόνες από drone (video)

Μάτι Αττικής: Η επόμενη μέρα της τραγωδίας σε εικόνες από drone (video)

Θα περάσουν δεκάδες χρόνια για να αποκτήσει ξανά το Μάτι και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, την εικόνα που είχε μέχρι το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου 2018. Πολύς καιρός θα περάσει για να επιδιορθωθούν και οι υλικές καταστροφές, ενώ για τα αθώα θύματα… δεν θα υπάρξει ποτέ εξιλέωση.

Δυστυχώς, σε αντίθεση με το γνωστό τραγούδι, στην περίπτωση αυτή, όταν κοιτάς από ψηλά, όχι μόνο με ζωγραφιά δεν μοιάζει η γη, αλλά με ένα τρομακτικό τοπίο που σε αφήνει με κομμένη την ανάσα.

Ο λόγος για τις εικόνες που κατέγραψε σήμερα το πρωί η ομάδα Up Drones από την περιοχή Μάτι, με την χρήση drones, και στη συνέχεια ανάρτησε σε βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, προκειμένου να μπορούμε να δούμε όλοι την πραγματική διάσταση της καταστροφής που άφησε πίσω της η φωτιά:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter