Αρχική InfoMommy Νέα Αυτοί είναι οι αγνοούμενοι σε Μάτι και Ραφήνα -Ψηφιακή πλατφόρμα βοηθά στην αναζήτησή τους

Αυτοί είναι οι αγνοούμενοι σε Μάτι και Ραφήνα -Ψηφιακή πλατφόρμα βοηθά στην αναζήτησή τους

Με τον αριθμό των αγνοουμένων να αυξάνεται συνεχώς στις περιοχές της ανατολικής Αττικής που έπληξε η φονική πυρκαγιά και με επιτακτική την ανάγκη για τον εντοπισμό τους, δημιουργήθηκε μία ανοιχτή ψηφιακή βάση δεδομένων τις τελευταίες ώρες.

Πρόκειται για μία ψηφιακή πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να ανεβάσει τη φωτογραφία του ατόμου που αναζητά, ύστερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι. Μέχρι στιγμής έχουν καταχωρηθεί 22 άτομα που αναζητούνται. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί πολύ εύκολα, πατώντας πάνω στη φωτογραφία, να συμπληρώσει όσα στοιχεία έχει σχετικά με τα πρόσωπα αυτά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλεί τους συγγενείς των αγνοουμένων να επικοινωνούν με τον αριθμό 199 και να αναφέρουν τα στοιχεία των δικών τους ανθρώπων.

Δείτε τη βάση δεδομένων με τους αγνοούμενους εδώ .


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter