Μωρό γεννήθηκε μέσα σε ταξί: Μια αληθινή ιστορία για την καλή πλευρά των ταξιτζήδων

Με αφορμή το ατυχέστατο συμβάν με πρωταγωνιστή έναν ταξιτζή που αρνήθηκε να επιβιβάσει στο ταξί του μια 59χρονη Βουλγάρα που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα και εν τέλει κατέληξε από τα τραύματα που της κατάφερε ο 87χρονος απόστρατος αντιπτέραρχος σύζυγος της ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα για τους ταξιτζήδες και την συμπεριφορά τους.

Η πράξη του οδηγού, αλλά και ο τρόπος που το περιέγραφε στις κάμερες, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις αφορούν στο γεγονός ότι ο οδηγός ταξί αφηγείται ότι μόλις είδε την γυναίκα να μπαίνει στο αυτοκίνητό του με αίματα και να του φωνάζει «με σκοτώνει»… εκείνος λέει σαστισμένος πως πήγε από την πίσω πόρτα και την έβγαλε έξω.

Μάλιστα, οι αντιδράσεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), εισηγήθηκε την αφαίρεση της άδειάς του. Σε ανακοίνωσή του ο ΣΑΤΑ ανέφερε πως το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Η καλή πλευρά των ταξιτζήδων

Mε ένα post του στο Facebook ο Δημήτρης Μπούρας, φωτογράφος, μοιράστηκε μέσω φωτογραφιών αλλά και κειμένου τα γεννητούρια που συνέβησαν πριν λίγα χρόνια μόλις το 2014, σε ένα ταξί στην Ακαδημίας, όπου χάρις στην πολύτιμη συνδρομή του ταξιτζή όλα πήγαν καλά και το μωρό γεννήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε το σχετικό Post

• ΔΕΝ έχουν "όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη"* •Σαν χθες, 21 Μαρτίου 2014, φίλος άστεγος μου τηλεφωνεί (από…

Gepostet von Dimitris Bouras am Freitag, 22. März 2019