«Μου λένε ότι θα με σκοτώσουν, λες και έχω κάνει φόνο»: Ξεσπά η 30χρονη μάνα της Βάρκιζας

Το πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί πριν δυο μήνες από το φρικτό θάνατο ενός βρέφους μόλις 13 μηνών που απανθρακώθηκε στο διαμέρισμα που έμενε με την 30χρονη μητέρα του στη Βάρκιζα και το οποίο είχε αφήσει ολομόναχο όλη τη νύχτα δίπλα σε ένα αναμμένο θερμαντικό σώμα.

Το άτυχο 13 μηνών κοριτσάκι ήταν για έξι ώρες μόνο του στο σπίτι. Τη στιγμή που το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες και το παιδί της κάηκε ζωντανό, η μάνα ήταν εκτός και συζητούσε με έναν φίλο της.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέα την 30χρονη για το κακούργηματης θανατηφόρου έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο αλλά και το αδίκημα του εμπρησμού από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος

«Ζω ένα μαρτύριο. Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου μέσα στις φυλακές»: Ξεσπά η 30χρονη μάνα

Η 30χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή Μαζί σου μέσα από τις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών εκφράζει φόβους για την σωματική της ακεραιότητα καθώς όπως υποστηρίζει οι υπόλοιπες κρατούμενες δεν την έχουν καλοδεχθεί, της επιτίθενται και επανειλημμένως την έχουν απειλήσει ότι θα τη σκοτώσουν.

«Ζω ένα μαρτύριο. Με το που ήρθα εδώ άρχισαν να μου επιτίθενται. Δεν ξέρω πού να πάω. Μου λένε ότι θα με χτυπήσουν, θα με σκοτώσουν, λες και έχω κάνει φόνο. Κάθε μέρα δικάζομαι και ξαναδικάζομαι εδώ μέσα.»

«Έχω τη συνείδησή μου να με δικάζει»

“Εγώ έχω τη συνείδησή μου να με δικάζει κάθε μέρα. Δεν χρειάζομαι άλλο. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα όμως. Θέλω να φέρω τον χρόνο πίσω, αλλά δεν μπορώ”, λέει η κατηγορούμενη.

Ο λόγος που αρνείται να λάβει τα φάρμακα που της δίνουν για τα ψυχιατρικά της προβλήματα

Μάλιστα, η 30χρονη αποκάλυψε πως αρνείται συνειδητά να λάβει τη φαρμακευτική αγωγή που της έχουν χορηγήσει οι ψυχίατροι κατόπιν διένεργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως ισχυρίστηκε  “Δεν παίρνω τα φάρμακα μου γιατί φοβάμαι. Τα φάρμακα αυτά με χαλαρώνουν. Θα με πάρει ο ύπνος και θα με σκοτώσουν”.