Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Κώστας Σόμμερ – Το φύλο του μωρού

Ο Κώστας Σόμμερ έγινε μπαμπάς – Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη θα γίνουν ξανά γονείς! Η 29χρονη make-up artist, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο με Τα Νέα, περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον ηθοποιό.

Ποιο είναι το φύλο του μωρού;

H Βαλεντίνη  διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι! 

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη τύχη και ευλογία με τον γιο μας, Ιάσονα, ο οποίος μας έχει δέσει πολύ και μας έχει προσφέρει τεράστια χαρά. Μας έκανε να νιώσουμε τι σημαίνει οικογένεια, γιατί αν δεν το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις. 

Eπιθυμούσαμε να αποκτήσουμε ακόμα ένα παιδί, αν και συνέβη νωρίτερα απ’ ότι θέλαμε. Ήμουν στο μαγαζί της γυναίκας μου, “Valentine&Co”, και μού λέει “να σου πω κάτι: κοίτα αυτό” και μου βγάζει το τεστ. Της λέω “όντως;”. Έχω γίνει πολύ συναισθηματικός με αυτό το κομμάτι, από την πρώτη εγκυμοσύνη κιόλας. Έχω γίνει πιο ευαίσθητος και με πήραν τα ζουμιά για να είμαι ειλικρινής. Συγκινήθηκα πολύ», δήλωσε ο Κώστας Σόμμερ.

«Το χαιρόμαστε πάρα πολύ και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι μας. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι σχεδόν δύο χρόνια σερί έγκυος. Ήθελε το καλοκαίρι αυτό να το ζήσει πιο ξέγνοιαστα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτά είναι χαρούμενα νέα. Διανύει τον πέμπτο μήνα και περιμένουμε κοριτσάκι!», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Όλοι λένε ότι ο μπέμπης είναι φτυστός ο μπαμπάς του!

Μάλιστα δεν είναι λίγοι όσοι λένε ότι ο Κώστας Σόμμερ έχει αλλάξει τελείως από τη στιγμή που υποδέχθηκε το γιο του στη ζωή του. Από την πρώτη στιγμή που τον κράτησε στην αγκαλιά του ένιωσε την απόλυτη ευτυχία και δε σταματά να μοιράζεται τα συναισθήματά του

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ

Την απόλυτη ευτυχία ζουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς ο γιος τους Ιάσονας τους έχει γεμίσει με χαρά από τότε που ήρθε στη ζώή. Ο μικρός ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021 με τους γονείς του να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί και τα πρώτα του μπάνια.

Διαβάστε επίσης:

Διεθνής Ολυμπιάδα Οικονομικών: 3 μετάλλια έφεραν οι Έλληνες μαθητές που διακρίθηκαν

Γονείς, το Snapchat ΔΕΝ είναι μια αθώα εφαρμογή στο smartphone των παιδιών – Πώς να τα προστατέψετε

Σχ.χρ.2022-23: 3.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών για το διευρυμένο Ολοήμερο – Πώς θα γραφτούν οι μαθητές