Αρχική Famous Parents «Μπορείς να μου λείπεις λιγότερο;» - Τα συγκινητικά λόγια της Σεμίνας Διγενή για τα γενέθλια της κόρης της

«Μπορείς να μου λείπεις λιγότερο;» - Τα συγκινητικά λόγια της Σεμίνας Διγενή για τα γενέθλια της κόρης της

Ένα άκρως συγκινητικό κείμενο δημοσίευσε η Σεμίνα Διγενή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της. Η δημοσιογράφος επέλεξε τον πιο ιδιαίτερο τρόπο για να ευχηθεί στην Κίρκη, συνοδεύοντας μάλιστα τις αναρτήσεις της με φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της αγαπημένης κόρης της.

Στην πρώτη ανάρτηση η Σεμίνα Διγενή κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και στην ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της, και θυμάται στιγμές από την επαγγελματική της πορεία ως εργαζόμενη μητέρα, ενώ το δεύτερο μέρος του κειμένου της κινείται σε αρκετά πιο φορτισμένο συγκινησιακά ύφος.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στον επίλογο της ανάρτησης, όπου η δημοσιογράφος εύχεται στην κόρη της Κίρκη: «Στα φετινά σου γενέθλια, ξέρεις τι θα ήθελα να ευχηθώ; Μπορείς να μου λείπεις λιγότερο;».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.