Αρχική Νέα Νέα αμφιλεγόμενη διαφήμιση IKEA: Ζητούν από εγκύους να ουρήσουν το περιοδικό τους!

Νέα αμφιλεγόμενη διαφήμιση IKEA: Ζητούν από εγκύους να ουρήσουν το περιοδικό τους!

Αρκετά συχνά τα γνωστά πολυκαταστήματα επίπλων και ειδών σπιτιού, IKEA, προκαλούν με τις διαφημιστικές τους καμπάνιες.

Άλλη μια τέτοια διαφήμιση, λοιπόν, κυκλοφόρησε ως η πρώτη του 2018 για τη σουδική εταιρία και προκαλεί ξανά.

Η διαφήμιση, όπως θα δείτε και εσείς, απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες και ακόμα πιο συγκεκριμένα σε γυναίκες που είναι σε ενδιαφέρουσα, καθώς το έντυπο του IKEA λειτουργεί σαν άλλο… τεστ εγκυμοσύνης!

Με σκοπό να προσελκύσει ακόμα περισσότερες γυναίκες η σουηδική διαφημιστική εταιρεία Akestam Holst, η οποία ανέλαβε το εν λόγω διαφημιστικό, ζητά από τις γυναίκες να ουρήσουν στη συγκεκριμένη διαφήμιση για να... αλλάξει η ζωή τους.

Όταν η γυναίκα ουρήσει το έντυπο θα αποκαλύψει αν έχει κερδίσει την μεγάλη έκπτωση που προσφέρουν τα IKEA στα προϊόντα τους.

Για να είναι εφικτό το αποτέλεσμα και να αλλάζει χρώμα η ταινία που βρίσκεται πάνω στη σελίδα του περιοδικού η εταιρεία χρησιμοποίησε τεχνολογία όπως εκείνη που χρησιμοποιούν τα τεστ εγκυμοσύνης.

Όπως αντιλαμβάνεστε η διαφήμιση έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία της και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Δείτε παρακάτω το video και πείτε μας, είστε με εκείνους που τη βρίσκουν έξυπνη και εφευρετική ή με εκείνους που την χαρακτηρίζουν αηδιαστική;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.