Νίκος Ορφανός: “Δεν ευδοκίμησε η προσπάθειά μας να υιοθετήσουμε ένα παιδί” (video)

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Μπέτυ Μαγγίρα παραχώρησε ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός στην εκπομπή του OPEN “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την δημοσιογράφο σύζυγό του, Αντιγόνη Παφίλη και τον 7.5 ετών γιο του Πάνο ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σκεφτόντουσαν να υιοθετήσουν ένα παιδί αλλά αυτό δεν ευδοκίμησε.

Μίλησε και για τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής του ως πατέρας. Καθημερινά μαζί με τον γιο του ανακαλύπτουν μαζί τον κόσμο, μία ευκαιρία για εκείνον να γίνει όπως τονίζει ένας καλύτερος άνθρωπος.

Όταν είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά την επιθυμία για υιοθεσία

Πριν 5 χρόνια ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία που είχε με τη σύζυγό του να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον τότε 3χρονο γιο τους, μέσω υιοθεσίας. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη στο περιοδικό People «Θέλουμε δεύτερο παιδί, αλλά δεν μας προκύπτει. Σκεφτόμαστε λοιπόν το ενδεχόμενο να υιοθετήσουμε. Δίνουμε ακόμη λίγο χρόνο στον εαυτό μας μήπως τα καταφέρουμε, αλλιώς το φετινό χειμώνα θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες της υιοθεσίας»

Μάλιστα πριν ένα μήνα είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι δεν προχώρησε η υιοθεσία δηλώνοντας στην εκπομπή Breakfast at Star «Κάποια στιγμή είχαμε σκεφτεί με τη σύζυγο μου, φευγαλέα, να προχωρήσουμε σε μια υιοθεσία. Αυτό όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πιο εύκολο να υιοθετήσει ένα ζευγάρι παιδάκι από χώρα της Αφρικής παρά από την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Θαύμα στην Μυτιλήνη: Επανήλθε από κώμα ο 17χρονος Ταξιάρχης λίγο πριν δωρίσουν τα όργανά του

«Λογοτεχνικό Έτος Άλκης Ζέη» το 2023 – Tα βιβλία της είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να διαβάσει ένα παιδί

Γιορτές στην φυλακή για την Εύα Καϊλή – Γιατί δεν μπορεί να δει την 2χρονη κόρη της (video)

Αυτή είναι η 29χρονη παιδοκτόνος – Σοκαρισμένοι οι γιατροί με όσα αντίκρισαν στο κορμάκι του 11 μηνών βρέφους